26.5 C
Athens
Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Ο Ραντλ θυμίζει… Γιάννη! (vid)

Τι κοινό έχουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο με τον Τζούλιους Ραντλ; Μέχρι χθες δεν είχαν κανένα, εκτός του ότι αγωνίζονται και οι δύο στο ΝΒΑ. Μετά τον αγώνα με τους Xοκς, όμως, ο σέντερ των Νικς μπήκε σε μια ολιγομελή ελίτ, στην οποία ανήκει και ο Γιάννης.

Ο Ραντλ έχει απολογισμό στους πρώτους επτά αγώνες της φετινής σεζόν 155 πόντους, 80 ριμπάουντ και 52 ασίστ. Και έγινε μόλις ο τέταρτος παίκτης στην ιστορία του ΝΒΑ, που στους πρώτους επτά αγώνες της σεζόν έχει απολογισμό τουλάχιστον 150 πόντων, 75 ριμπάουντ και 50 ασίστ.

Ποιοι είναι οι άλλοι τρεις; Ο Όσκαρ Ρόμπερτσον (έχει πετύχει κάτι τέτοιο τρεις φορές), ο Τσαρλς Μπάρκλεϊ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο!

Στον αγώνα με τους Χοκς ο Ραντλ πέτυχε και κάτι άλλο εξαιρετικά σπάνιο. Μαζί με τον Αρ Τζέι Μπάρετ είχαν τουλάχιστον 25 πόντους, 10 ριμπάουντ και 5 ασίστ ο καθένας. Το τελευταίο δίδυμο των Νιου Γιορκ Νικς που πέτυχε κάτι τέτοιο σε ένα παιχνίδι ήταν οι Μπόμπι Μακ Άντου και Λόνι Σέλτον στις 16 Δεκεμβρίου του 1977 στο Μιλγουόκι. Πριν από 43 χρόνια δηλαδή!



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ