21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο «ρέκορντμαν» Ντόντσιτς ισοπέδωσε τους Πέλικανς! (vid)

Ακόμη ένα σόου από τους Ντάλας Μάβερικς και τον Λούκα Ντόντσιτς αυτή τη φορά απέναντι στους Πέλικανς. Η ομάδα του Ρικ Καρλάιλ πατώντας το γκάζι από την αρχή του αγώνα χάθηκε από τα μάτια των πετεινών και με τον Σλοβένο γκαρντ να σπάει συνεχώς τα ρεκόρ επικράτησε με 130-84.

Οι Μάβερικς ήταν καταιγιστικοί στην επίθεση και έχοντας έξι παίκτες με διψήφιο αριθμό πόντων δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα κόντρα στους Πέλικανς φτάνοντας στο ρεκόρ 16-6. Ο απολαυστικός Λούκα Ντόντσιτς έκανε ότι ήθελε μέσα στο παρκέ και σε μόλις 26 λεπτά πρόλαβε να σημειώσει 26 πόντους, 9 ασίστ και 6 ριμπάουντ πιάνοντας το ρεκόρ του Μάικλ Τζόρνταν. Για την ακρίβεια ο γκαρντ των Μάβερικς ισοφάρισε το ρεκόρ του άλλοτε παίκτη και πολλάκις πρωταθλητή με τους Σικάγο Μπουλς πετυχαίνοντας για 18ο συνεχόμενο παιχνίδι τουλάχιστον 20 πόντους, 5 ριμπάουντ και 5 ασίστ ενώ προσπέρασε τον ΜVP της κανονικής διάρκειας του 2016-2017, Ράσελ Ουέστμπρουκ, ο οποίος είχε φτάσει μέχρι τα 17.

Το ματς δεν σηκώνει κριτική ούτε συζήτηση με την διαφορά να φτάνει μέχρι και τους 50 πόντους διαφορά και τους γηπεδούχους να βρίσκουν την ευκαιρία να ξεκουράσουν αρκετούς βασικούς παίκτες. Από κοντά ακολούθησαν και ο Μπόμπαν Μαριάνοβιτς με 15 πόντους και 16 ριμπάουντ αλλά και ο Χάρνταγουει με 14 πόντους.

Από την πλευρά των ηττημένων, που συνεχίζουν να μην βρίσκουν τα πατήματά τους (6-17) ξεχώρισε ο Ρέντικ με 15 πόντους και οι Ίνγκραμ και Χόλιντει με 14 πόντους αντίστοιχα.

Δείτε την στατιστική του αγώνα ΕΔΩ

Δείτε εδώ το σόου του Λούκα Ντόντσιτς:



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ