21.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο Ράσελ και τα… απαγορευμένα στις αποσκευές του

Ο Ντι Άντζελο Ράσελ συνελήφθηκε από τις αστυνομικές αρχές στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης επειδή είχε στην κατοχή του μαριχουάνα.

Μπλεξίματα με το νόμο έχει ο 23χρονος γκαρντ, ο οποίος σε έλεγχο ρουτίνας στο αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης «LaGuardia» -ενώ ήθελε να «πετάξει» για το Λούιβιλ- διαπιστώθηκε να έχει στις αποσκευές του μικρή ποσότητα μαριχουάνας. Το απαγορευμένο φορτίο ήταν κρυμμένο σε ένα μπουκάλι παγωμένου τσαγιού, σχεδιασμένο έτσι ώστε να έχει «κρυφό» πάτο.

Η ποσότητα ήταν μικρότερη των πενήντα γραμμαρίων, κάτι που σημαίνει πως αφέθηκε άμεσα ελεύθερος, αλλά θα πρέπει να δώσει το παρών στο δικαστήριο για να απολογηθεί, μετά τη σχετική κλήση του από την αστυνομία της Νέας Υόρκης. Το πρόστιμο που θα του επιβληθεί υπολογίζεται στα περίπου εκατό δολάρια. Την είδηση αποκάλυψε η «USA Today», η οποία διευκρίνισε πως ο παίκτης έφθασε κανονικά στον προορισμό του, χωρίς άλλα προβλήματα.

Ο Ντι Άντζελο Ράσελ ολοκλήρωσε τη φετινή σεζόν στο ΝΒΑ στους Μπρούκλιν Νετς και πλέον είναι ελεύθερος. Προέρχεται από πολύ καλή σεζόν με τους Νεοϋορκέζους, έχοντας κατά μέσο όρο 21,1π., 3,9 ριμπάουντ, 7 ασίστ και 1,2 κλεψίματα σε ογδόντα ένα ματς κανονικής περιόδου, ενώ συμμετείχε για πρώτη φορά στην καριέρα του στο All Star Game του ΝΒΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ