23.9 C
Athens
Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, 2024

Ο Ράντοντσιτς υποστήριξε τον Ντόντσιτς και “έκαψε” τον Πόρτερ Τζούνιορ (pic)

Από τη στιγμή που ο Λούκα Ντόντσιτς επιλέχθηκε τόσο ψηλά στην κατάταξη του draft, πολλές είναι οι "κακές γλώσσες" που θέλησαν να σχολιάσουν το ταλέντου του νεαρού Σλοβένου.

Αυτή τη φορά ο λόγος γίνεται για τον Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ ο οποίος συμφώνησε με την άποψη πως ο Λούκα Ντόντσιτς είναι "υπερτιμημένος", κάνοντας like σε ένα σχετικό σχόλιο. Ο Ντίνο Ράντοντσιτς, πρώην συμπαίχτης του Ντόντσιτς  στη Ρεάλ Μαδρίτης, θέλησε να υπερασπιστεί τον φίλο του και ..."στόλισε" τον Πόρτερ Τζούνιορ για τα καλά!

Ο Μάικλ Πόρτερ Τζούνιορ έκανε συγκεκριμένα like σε σχόλιο κάτω από μία φωτογραφία που ήθελε τον Λούκα Ντόντσιτς να κατακτά το βραβείο του "Rookie of the Year". "Αυτό είναι άθλιο. Ο Λούκα είναι ο πιο υπερτιμημένος άνθρωπος που έχω δει ποτέ στη ζωή μου" έγραψε ένας χρήστης στο twitter και ο rookie των Νάγκετς φαίνεται πως συμφώνησε.

Βλέποντας λοιπόν τις σχετικές εξελίξεις, ο Ντίνο Ράντοντσιτς, έγραψε στο twitter : "Ο MVP της Euroleague δεν μπορεί να είναι υπερτιμημένος. Ένας τραυματισμένος παίκτης, που δεν έχει παίξει 5 παιχνίδια στο κολέγιο, όμως, μπορεί να είναι", αναφερόμενος στον τραυματισμό που κόστισε μεγάλο μέρος της περσινής σεζόν στον Πόρτερ Τζούνιορ. Και ο Λούκα Ντόντσιτς από τη μεριά του μπήκε στο "παιχνίδι" κάνοντας like στην ανάρτηση του Ράντοντσιτς.

https://twitter.com/DinoRadoncic6/status/1027706350787289088



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ