16.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ο Ράιλι ποτέ δεν ξέχασε την αποχώρηση του ΛεΜπρόν (vid)

Ο Πατ Ράιλι βρήκε για άλλη μια φορά να εκφράσει την πικρία του, για τη μέρα που ο ΛεΜπρόν Τζέιμς έφυγε από το Μαϊάμι, τονίζοντας πως χάθηκε η ευκαιρία για μια δυναστεία.

Ο ερχομός των ΛεΜπρόν Τζέιμς και Κρις Μπος στο Μαϊάμι το 2010, για να έρθουν στο πλευρό του Ντουέιν Ουέιντ, ήταν χαράς ευαγγέλια για τον οργανισμό των Χιτ. Πολύ σύντομα, η «διπλή» αυτή κίνηση απέφερε καρπούς, με δύο τίτλους το 2012 και το 2013, ικανούς να αρχίσουν τη δυναστεία της Νότιας Παραλίας, αλλά όλα τα σχέδια αυτά... ακυρώθηκαν με την αποχώρηση του «Βασιλιά» το καλοκαίρι το 2014, αποφασίζοντας να επιστρέψει στους Κλίβελαντ Καβαλίερς.

Έχουν περάσει πέντε χρόνια από τότε, αλλά υπάρχει κι ένας άνθρωπος που δεν ξεχνά ποτέ εκείνη την κίνηση του Τζέιμς. Αυτός δεν είναι άλλος από τον Πατ Ράιλι, που σε συνέντευξή του θυμήθηκε το... μοιραίο τηλεφώνημα, που δεν ήθελε να ακούσει ποτέ, όπως τόνισε ο ίδιος, ενώ θυμάται πως η πρώτη του σκέψη, ήταν εκείνη η ομάδα δεκαετίας, που «διαλύθηκε» μέσα σε μια στιγμή. Είπε, βέβαια, πως δεν αδικεί τον ΛεΜπρόν για την απόφασή του, αλλά ακόμη φαίνεται να έχει μείνει με ένα... γαμώτο που δε συνεχίστηκε η δυναστεία.

Όπως φαίνεται, ο ιστορικός τεχνικός και τότε πρόεδρος των Χιτ, ακόμη δεν το έχει χωνέψει...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ