21.6 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Ο Π. Αγγελόπουλος on fire! (vids)

Ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος έγινε ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού όχι μόνο επειδή αυτή είναι η αγαπημένη του ομάδα, αλλά και επειδή αγαπά πολύ το μπάσκετ. Πράγμα που δεν διστάζει να το αποδεικνύει σε κάθε ευκαιρία. Το μεσημέρι της Δευτέρας, στο πλαίσιο χορηγικής εκδήλωσης των "ερυθρολεύκων", έβγαλε το σακάκι, σήκωσε τα μανίκια και μετείχε κι αυτός σε έναν διαγωνισμό τριπόντων, που έγινε μεταξύ των εργαζομένων της εταιρείας-χορηγού του Ολυμπιακού. Όπως θα δείτε παρακάτω, τα ποσοστά του αριστερόχειρα Παναγιώτη Αγγελόπουλου δεν ήταν πολύ καλά, όμως είχε πολλές και καλές δικαιολογίες. Κατ' αρχάς φυσούσε αρκετά δυνατός αέρας και ήταν πραγματικά δύσκολο να στοχεύσει το καλάθι. Κι έπειτα... "με τραβούσαν τα μανίκια του πουκαμίσου", όπως είπε ο ίδιος! "Οι συνθήκες ήταν δυσμενείς", συμπλήρωσε με χαμόγελο ο αδελφός του, Γιώργος. 

Πάντως από το κέντρο τα ποσοστά του δεν ήταν άσχημα, καθώς βοήθησε πολύ το ταμπλό. Δείτε και θα καταλάβετε στο βίντεο που σας προσφέρει το basketa.gr:

Λίγο νωρίτερα είχε δοκιμάσει κι ο Χόλις Τόμπσον τη τύχη του, αλλά οι συνθήκες ήταν το ίδιο δυσμενείς και γι' αυτόν...

Την ίδια ώρα κάποιοι άλλοι παίκτες του Ολυμπιακού είχαν την ευκαιρία να βγάλουν... το παιδί από μέσα τους. Κώστας Παπανικολάου, Τζαμέλ Μακ Λιν και Νίκολα Μιλουτίνοφ παίζουν...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ