15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Πόζας έκρυψε τη μπάλα και ο Κράβιτς κάρφωσε για την πρωτιά (vid)

To τελευταίο Τοπ 7 της χρονιάς από την ACB δεν στερείται θεάματος και ικανοποιεί τις προσδοκίες όλων των μπασκετόφιλων, όπως συμβαίνει συνήθως, αφού μιλάμε για το καλυτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, με διαφορά του δεύτερου. 

Η κορυφή ανήκει στο δίδυμο της Ομπραντόιρο, Πέπε Πόζας-Ντέγιαν Κράβιτς. Ο πρώτος, παρέσυρε την αντίπαλη άμυνα, έκρυψε την μπάλα και ο δεύτερος κάρφωσε επιβλητικά με το ένα χέρι.

Ξεκινώντας την αντίστροφη μέτρηση, στο 7 συναντάμε τον Νίκολα Μίροτιτς, που ξεγλιστράει από τον Άντονι Ράντολφ και αφήνει τη μπάλα με ευκολία στο καλάθι της Ρεάλ, σε μία από τις πολλές φάσεις που οδήγησαν την Μπαρτσελόνα στη νίκη του "Κλάσικο". Συνεχίζουμε ξανά με "Κλάσικο", αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί ο Οούλτερ Ταβάρες, που αγνόησε πλήρως την ύπραρξη του Κόρι Χίγκινς και κάρφωσε ανενόχλητος. Στη θέση νούμερο 5, τοποθετείται το περίτεχνο καλάθι του Ντέγιαν Κράβιτς στο παιχνίδι της Ομπραντόιρο με την Εστουδιάντες. Επιστροφή στο μεγάλο ντρέρμπι, με την τάπα του Βίκτορ Κλαβέρ στον Γκάμπριελ Ντεκ. Τάπα και στη θέση νούμερο 3, από τον Αουγκούστο Λίμα της Μπούργος. Τέλος, στο νούμερο 2, το coast to coast του Κάρλος Αλοσέν της Σαραγόσα, που ξεπέρασε ολόκληρη τη Μπασκόνια και σκόραρεηρωϊκά. 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ