14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο ΠΣΑΚ για τα… γενέθλιά του (pic)

Πέρασαν 33 χρόνια από το έπος του 1987, όταν η Εθνική Ελλάδας αναδείχθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της πρωταθλήτρια Ευρώπης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα κατέκτησε τον τίτλο στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα που έλαβε χώρα στο ΣΕΦ και σήκωσε ολόκληρη τη χώρα στα ουράνια. Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Καλαθοσφαιριστών δεν θα μπορούσε να ξεχάσει αυτήν τη «χρυσή» επέτειο κι έστειλε το μήνυμά του εν μέσω κορονοϊού και των δύσκολων ημερών που περνάμε, χωρίς μπάσκετ, αφού τα πρωταθλήματα διακόπηκαν από την ΕΟΚ και τον ΕΣΑΚΕ για τη διασφάλιση της υγείας όλων.

Η ανακοίνωση: «Δεν ξεχνάμε! Είναι τα...γενέθλιά μας. Το ξεκίνημα των μεγάλων επιτυχιών. Τότε που μπήκαν οι βάσεις. Έχουν περάσει 33 χρόνια. Χαρές, λύπες, τίτλοι. Μια δεξαμενή ταλέντων. Αμέτρητα εμπόδια. Ο ελληνικός αθλητισμός πονάει. Μαζί και το μπασκετάκι μας. Εμείς θα το σηκώσουμε ξανά. Όπως σηκώσατε όλη την Ελλάδα το 1987. Ευχαριστούμε...».

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν ξεχνάμε! Είναι τα...γενέθλια μας Το ξεκίνημα των μεγάλων επιτυχιών Τότε που μπήκαν οι βάσεις Έχουν περάσει 33 χρόνια Χαρές, λύπες, τίτλοι Μια δεξαμενή ταλέντων Αμέτρητα εμπόδια Ο ελληνικός αθλητισμός πονάει Μαζί και το μπασκετάκι μας Εμείς θα το σηκώσουμε ξανά Όπως σηκώσατε όλη την Ελλάδα το 1987 Ευχαριστούμε...

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Π.Σ.Α.Κ (@psak.basket) στις



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ