20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο «πρώτος χορός» του ΦΟΒ στην Γ’ Εθνική

Για πρώτη φορά σε εθνική κατηγορία θα βρεθεί ο ΦΟ Βροντάδου.

Η ομάδα από την Χίο πήρε τον τίτλο του πρωταθλητή στην τοπικής επιτροπής και έτσι θα βρεθεί στα «σαλόνια» της Γ Εθνικής την περίοδο 2020-2021.

Μάλιστα οι πρώτες κινήσεις όσον αφορά το στήσιμο της ομάδας έχουν γίνει από τους ιθύνοντες του συλλόγου, ενώ το επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις όσον αφορά τις μεταγραφικές κινήσεις του.

Η ανακοίνωση:

«ΦΟΒ ''the first dance''
Είναι και επίσημο πλέον άνοδος στη Γ' Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του Φ.Ο.Β

Με μεγάλη μας ικανοποίηση ενημερωθήκαμε και επισήμως από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης σε ό,τι αφορά την άνοδο συλλόγων στις Εθνικές κατηγορίες, ότι το τμήμα μπάσκετ Ανδρών έλαβε το δικαίωμα να συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής την σεζόν 2020-21 ως η ομάδα που κατέκτησε το πρωτάθλημα στην Τ.Ε Χίου. Δεδομένου μάλιστα ότι η απόφαση για το σωματείο μας είναι ιστορική διότι πρώτη φορά θα συμμετάσχουμε σε τόσο υψηλή κατηγορία, η συγκίνησή και η υπερηφάνεια που αισθανόμαστε γίνονται ακόμα μεγαλύτερες. Ξεκινώντας η φετινή σεζόν κανείς μας δεν φανταζόταν ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν με αυτό τον τρόπο. Η εξαιρετικά δύσκολη και πρωτόγνωρη κατάσταση που διαμορφώθηκε λόγω της πανδημίας, δεν άφησε περιθώρια για ομαλή ολοκλήρωση του πρωταθλήματος στους αγωνιστικούς χώρους. Θεωρούμε ότι η πορεία μας άξιζε, ώστε να είμαστε δικαιωματικά η μία από τις ομάδες που κέρδισε την άνοδο στη Γ’ Εθνική! Ευχαριστούμε τους συναγωνιστές μας για το αθλητικό ήθος που επέδειξαν απέναντί μας και τους ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Η άνοδος στη Γ´ Εθνική υπήρξε όραμα, στόχος, και διακαής πόθος όλων μας στον Βροντάδο. Σίγουρα, όμως, όχι εμμονή, και αυτοσκοπός, καθώς γνωρίζαμε τις δυσκολίες, αλλά και την αξία των ομάδων που έχουν παρόμοιες αγωνιστικές υποχρεώσεις. Πιστεύουμε όμως ότι τη νέα χρονιά θα ζήσουμε όλοι μαζί ακόμα πιο έντονες στιγμές και ότι θα μας δοθεί η ευκαιρία να κερδίσουμε πολλές εμπειρίες στη νέα κατηγορία. Σε αυτή την ιστορική για εμάς στιγμή, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους μας βοήθησαν στο να έχουμε μια εξαιρετικά καλή πορεία στο φετινό πρωτάθλημα και να εξασφαλίσουμε τελικά την άνοδο, το φίλαθλο κοινό του Βροντάδου που για μια ακόμη χρονιά ήταν μαζί μας και όλους τους χορηγούς που ενίσχυσαν οικονομικά την ομάδα και ιδιαίτερα την οικογένεια ΦΑΦΑΛΙΩΝ όπου όλα αυτά τα χρονιά υποστηρίζει έμπρακτα το σωματείο μας μέσω του μεγαλοπρεπούς ΦΑΦΑΛΙΕΙΟΥ ΣΤΑΔΙΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ. Παράλληλα, συγχαίρουμε το τεχνικό επιτελείο, τους καλαθοσφαιριστές και συνεργάτες μας για την αγωνιστική πορεία της σεζόν 2019-2020.

Το αίσθημα ευθύνης που φέρνει η εκπροσώπηση του νησιού μας στην Γ΄ Εθνική είναι πολύ μεγάλο. Δεσμευόμαστε ωστόσο ότι θα συνεχίσουμε να λειτουργούμε σαν μια μεγάλη οικογένεια, όπου όλοι εσείς αποτελείτε αναπόσπαστο μέρος της.

Σας καλούμε να μας στηρίξετε με την ίδια αγάπη και αφοσίωση και την επόμενη επίσης απαιτητική για εμάς χρονιά.

Καλή επιτυχία στη Γ΄ Εθνική ΦΟΒ ΧΙΟΥ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ