17.1 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο πρώτος στόχος του Ήφαιστου

Κατάμεστο ήταν το «Νίκος Σαμαράς» πέρυσι, σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια του Ήφαιστου Λήμνου στην Basket League. Το ίδιο περιμένουν οι νησιώτες να γίνει και φέτος.

Το ελληνικό πρωτάθλημα θα ξεκινήσει το Σάββατο (28/00), με το συγκρότημα του Σωτήρη Μανωλόπουλου να υποδέχεται στην πρεμιέρα το Ρέθυμνο. Εξάλλου, τα όποια προβλήματα που προέκυψαν στο δημοτικό συμβούλιο ξεπεράστηκαν και η ομάδα θα παίξει κανονικά και για τη σεζόν 2019-2020 στο κλειστό της Μύρινας. Τα εισιτήρια έχουν ήδη κυκλοφορήσει και οι γηπεδούχοι στοχεύουν στο πρώτο sold out.

Η ανακοίνωση: «Μετά την εξαιρετική πορεία στην πρώτη παρουσία του στην Basket League, ο Ήφαιστος Λήμνου ρίχνεται στη μάχη του νέου πρωταθλήματος και σε θέλει δίπλα του! Με οδηγό την περσινή σεζόν όπου το "Νίκος Σαμαράς" ήταν κατάμεστο σε κάθε αγώνα, η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου ανακοινώνει πως από σήμερα Τετάρτη (25/9) ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο (28/9, 15:45) στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Basket League, τα οποία κοστίζουν 10 ευρώ.

Σημεία διάθεσης των εισιτηρίων:
-Ηλεκτρονικά από το ‪viva.gr‬
-Στο κατάστηµα "Sports House", το οποίο βρίσκεται επί της οδού Π. Κυδά 10 στην Κεντρική Αγορά Μύρινας (Τηλ. Επικοινωνίας ‪22540 26025‬)
-Τηλεφωνικά: 6945055095 (Χρήστος Τζάτζαλος)

Για την αγορά των εισιτηρίων: Η ΚΑΕ Ήφαιστος Λήμνου σας υπενθυμίζει πως για την αγορά εισιτηρίου είναι απαραίτητη η αναφορά του ΑΜΚΑ (Αριθμού Μητρώου Κοινωνικής Ασφάλισης) και του αριθμού Δελτίου Αστυνομικής ταυτότητας. Οι θύρες θα ανοίξουν δύο ώρες (13:45) πριν από την έναρξη του αγώνα. Για τη δική σας εξυπηρέτηση και προκειμένου ν’ αποφευχθεί ο συνωστισμός στις εισόδους παρακαλείσθε να έρθετε νωρίς στο γήπεδο. Το παιχνίδι παίζεται στη Λήμνο και ο Ήφαιστος σε θέλει δίπλα του!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ