23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο πρωταθλητής Παπαδιονυσίου για Ολυμπιακό που θέλει και Κάδρα

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για την δεύτερη του σεζόν στην Α2, έχοντας ως στόχο να δημιουργήσει μια ομάδα που μην έχοντας τον βραχνά του περσινού -6 θα καταφέρει να κάνει πορεία πρωταθλητισμού.

Ουσιαστικά, το ίδιο έκανε και η περσινή αναπτυξιακή ομάδα των «ερυθρολεύκων» η οποία αν δεν ερχόταν η διακοπή της πανδημίας είχε βάλει πλώρη για τα πλέι οφς, και ήταν βέβαιο ότι θα εμφανίζονταν σε αυτά.

Πρώτος στόχος για το συγκρότημα του Δημήτρη Τσαλδάρη είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες του περσινού πρωταθλήματος, ο ποιοτικός και πρωταθλητής με τον Χαρίλαο Τρικούπη, Στάθης Παπαδιονυσίου, ο οποίος μετά από δυο σεζόν αποχωρεί από το Μεσολόγγι. Ο 28χρονος φόργουορντ ήταν εξαιρετικός με 15,6 πόντους, 5 πόντους και 2,8 ασίστ, ενώ διαθέτει εμπειρία από τις Εθνικές κατηγορίες, έχοντας αγωνιστεί σε ομάδες όπως ο Αίολος Αστακού, ο Ηρακλής , το Παγκράτι, ενώ έχει συμμετοχή στην Α1 με την ΑΕΚ.

Ο Κωνσταντίνος Κάδρας έκανε γνωστό το όνομα του με την συμμετοχή του στην Εθνική U18 στον Βόλο το περσινό καλοκαίρι, ενώ ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις του με το εφηβικό του Περιστερίου αγωνίστηκε για πρώτη φορά στην Α2 με τον Απόλλωνα Πατρών. Ο 19χρνος σέντερ (2,03) είχε πολύ καλή παρουσία, έχοντας 6,9 πόντους  με 61% στα δίποντα και 3 ριμπάουντ σε 16 αγώνες, και η περίπτωση του ενδιαφέρει άμεσα τον Ολυμπιακό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ