15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο πρωταθλητής με τον Πιτίνο, Κέβιν Ουέαρ στο στόχαστρο της Κύμης

Ο Κέβιν Ουέαρ συστήθηκε στο Ελληνικό κοινό την περσινή σεζόν, με την συμμετοχή του τον ΓΛ Φάρο, και πλέον βρίσκεται στο στόχαστρο της Κύμης ώστε να ενισχύσει την περιφερειακή της γραμμή. Οι συζητήσεις των δύο πλευρών υπήρξαν και προ μηνός και τώρα το ενδιαφέρον αναθερμάνθηκε και οι πιθανότητες συμφωνίας είναι πολύ μεγάλες. Η διοίκησης της ομάδας παρά την ήδη μεγάλη ενίσχυση που υπήρξε με τις προσθήκες των Λιούις και Ουίλιαμς, θέλει να δώσει κι άλλα εφόδια προς τον στόχο της παραμονής και έτσι αν όλα πάνε καλά, η Κύμη θα βρεθεί με μια εντυπωσιακή περιφερειακή γραμμή.

Ο 26χρονος Αμερικανός έγινε γνωστός από τον σοβαρό του τραυματισμό όταν αγωνίζονταν στο Louisville του νυν προπονητή του Παναθηναϊκού, Ρικ Πιτίνο, με την μνημειώδη φράση του : «Καλά είμαι εγώ, νικήστε» στις 31/3/2013. Ο Ουέρ είχε μεταφερθεί άμεσα στο «Methodist Hospital of Indianapolis» και υπεβλήθη σε επέμβαση δύο ωρών, όπου οι γιατροί τοποθέτησαν μια λάμα στο πόδι του, με τον Ρικ Πιτίνο να δηλώνει : «Δεν ξέρω πολλούς ανθρώπους που θα είχαν το κόκκαλό τους να κρέμεται έξω από το δέρμα τους και θα είχαν το μυαλό τους στην ομάδα. Είμαι πολύ περήφανος για εκείνον». Για την ιστορία το Louisville κατέκτησε τον τίτλο του NCAA.

Αυτά αποτελούν παρελθόν με τον Κέβιν Ουέρ να αναζητάει την συνέχεια της καριέρας του στην Ευρώπη, και να αγωνίζεται σε Φινλανδία, Τσεχία και πέρυσι στην ομάδα της Λάρισας έχοντας 8,2 πόντους και 2,8 ριμπάουντ σε 13 παιχνίδια. Την τρέχουσα περίοδο αγωνίζεται στον Καναδά με την Λόντον Λάιτινγκ έχοντας 9,8 πόντους και 3,7 ριμπάουντ σε 9 παιχνίδια.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ