19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Ο Πρωθυπουργός, η ΕΟΚ, ο Βαγγέλης Λιόλιος και ο ΕΣΑΚΕ έβγαλαν το… καπέλο στον Γιάννη

Η ανάδειξη του Γιάννη Αντετοκούνμπο σε πολυτιμότερο παίκτη της κανονικής περιόδου του ΝΒΑ για δεύτερη διαδοχική αγωνιστική περίοδο, όπως ήταν λογικό προκάλεσε ως είδηση το ενδιαφέρον όλων.

Γι' αυτόν το λόγο τοποθετήθηκε ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, η ΕΟΚ όσο και ο ΕΣΑΚΕ, μέσω επίσημης ανακοίνωσης.

Ο Πρωθυπουργός στο μήνυμά του μέσω του Twitter ανέφερε:

«Δύο στη σειρά! Συγχαρητήρια στον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την κατάκτηση του back-to-back ΝΒΑ MVP. Απίθανο κατόρθωμα. Είναι πραγματική έμπνευση, τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ. Η Ελλάδα είναι πολύ περήφανη.

Μπράβο Γιάννη!».

Δείτε το tweet:

Από την πλευρά της η ΕΟΚ τόνισε:

«Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο είναι ο ΜVP του ΝΒΑ για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Πολλά συγχαρητήρια στον Γιάννη από το ΔΣ της ΕΟΚ. Οι Έλληνες φίλαθλοι νιώθουν περήφανοι & του εύχονται περισσότερες διακρίσεις σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο, αλλά και με την Εθνική Ομάδα. #HellasBasketball».

Δείτε το tweet:

Τέλος ο ΕΣΑΚΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ και ο πρόεδρος του κ. Ευάγγελος Γαλατσόπουλος συγχαίρουν τον Γιάννη Αντετοκούνμπο για την ανάδειξη του για δεύτερη σερί σεζόν σε MVP της κανονικής περιόδου του NBA.

Η διάκριση του Γιάννη αντανακλά στο σύνολο του ελληνικού μπάσκετ. Ο Αντετοκούνμπο αποτελεί τον καλύτερο «πρεσβευτή» της χώρας μας στο εξωτερικό, καθώς το NBA είναι μια διοργάνωση παγκοσμίου ενδιαφέροντος.

Ευχόμαστε στον Γιάννη υγεία και να συνεχίσει να κάνει υπερήφανους την οικογένεια του και τους Έλληνες!».

Από την πλευρά του ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΟΚ Βαγγέλης Λιόλιος έδωσε κι αυτός τα συγχαρητήριά του:

«Θερμά συγχαρητήρια και ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, στον @Giannis_an34.  που διαφημίζει παγκοσμίως το Ελληνικό μπάσκετ. Γιάννη, δεν τιμάς μόνο τον εαυτό σου και την οικογένεια σου, αλλά όλους τους Έλληνες! Συνέχισε να μας κάνεις περήφανους! Βαγγέλης Λιόλιος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ