25.2 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Προμηθέας των «διπλών» (pics)

Η ομάδα με τα περισσότερα «διπλά» στο Δ’ Όμιλο του Basketball Champions League είναι ο Προμηθέας Πατρών, καθώς μετράει ήδη τέσσερα σε πέντε αναμετρήσεις, ενώ από 3-2 έχουν οι Βίρτους Μπολόνια, Στρασμπούρ, Μπεσίκτας και Οστάνδη.

Οι παίκτες του Μάκη Γιατρά θέλουν να πανηγυρίσουν ακόμα ένα στην Κωνσταντινούπολη, απέναντι στην Μπεσίκτας που δεν έχει καταφέρει να εκμεταλλευτεί την «Akatlar Arena», έχοντας γνωρίσει τρεις ήττες φέτος, από την Μπαϊρόιτ, τη Βίρτους Μπολόνια και τη Στρασμπούρ. Το αχαϊκό συγκρότημα δοκιμάζεται την Τρίτη (15/01, 19.00) στη γείτονα χώρα, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του BCL, με νέο πρόσωπο στη σύνθεσή του εν συγκρίσει με το παιχνίδι του πρώτου γύρου στο «Δημήτρης Τόφαλος» (80-72) τον Τζέικ Όντουμ.

Η διοργανώτρια αρχή έδωσε στη δημοσιότητα διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία, πριν από το ματς, τα οποία είναι τα εξής…
Προμηθέας Πατρών προέρχεται από νικηφόρο σερί δύο νικών, αλλά στα προηγούμενα τέσσερα παιχνίδια του είχε γνωρίσει τρεις ήττες. Μακριά από το «Δημήτρης Τόφαλος» έχει κερδίσει στα τέσσερα από τα πέντε ματς που έχει δώσει φέτος, καθώς έχει ηττηθεί μόνο από τη Στρασμπούρ στο «Rhenus Sport».

Μπεσίκτας έχει χάσει μόνο σε ένα από τα τελευταία πέντε παιχνίδια της στο φετινό BCL, ενώ προηγουμένως είχε μόλις μία νίκη σε οκτώ αναμετρήσεις. Στην έδρα της μετράει μόλις δύο νίκες στα τελευταία έξι ματς της, με το φετινό ρεκόρ της να είναι 2-3.
-Οι παίκτες του Ντούσκο Ιβάνοβιτς έχουν τα λιγότερα επιθετικά ριμπάουντ φέτος στη διοργάνωση (67), τη στιγμή που οι Πατρινοί έχουν τα λιγότερα αμυντικά ριμπάουντ (211) από όλες τις ομάδες στο φετινό Basketball Champions League.

-Κανένας άλλος γκαρντ στη φετινή διοργάνωση δεν έχει περισσότερα επιθετικά ριμπάουντ από το Χρήστο Σαλούστρο (15).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ