16 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

“Ο Προμηθέας παίζει σαν… γαλλική ομάδα”

Ο Μάικ Γκριν που πέρσι είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στην πορεία της ΑΕΚ ως το Basketball Champions League, βρέθηκε σήμερα απέναντι στον Προμηθέα με τη Στρασμπούρ. Δεν ήταν σε καλή βραδιά αλλά στο τέλος βοήθησε τους Γάλλους να φτάσουν στη νίκη. Ο Αμερικανός γκαρντ έκανε την αυτοκριτική του αλλά παράλληλα έπλεξε το εγκώμιο του Προμηθέα.

 

 

“Ήταν πολύ σκληρό παιχνίδι. Έπαιξα σαν... σκ..τά στο πρώτο ημίχρονο. Έκανα μόνο λάθη. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ παρότι οι συμπαίκτες μου έκαναν εξαιρετική δουλειά. Είμαι ευγνώμων στον κόουτς που μου έδωσε μία ακόμη ευκαιρία στα τρία τελευταία λεπτά” είπε αρχικά και εξήγησε την εμφάνιση του: “Τα λάθη, οι χαμένες βολές, ίσως η έλλειψη συγκέντρωσης. Η μπάλα γυρνούσε σχεδόν 20 φορές στην επίθεση αλλά κατέληγε σε λάθος εξαιτίας μου”.

 

 

Για την επιστροφή στο παιχνίδι από τη Στρασμπούρ: “Όταν βρίσκεται στο -14 ακούς περισσότερο τον προπονητή σου. Αυτό κάναμε. Τα καταφέραμε μέσα από μια ομαδική δουλειά. Τέτοιες νίκες “χτίζουν” τον χαρακτήρα της ομάδας”.

 

 

Όσο για τον Προμηθέα: “Έχουν αρκετούς παίκτες από πέρσι. Δεν παίζουν το ελληνικό στίλ, παίζουν γρήγορα σαν γαλλική ομάδα. Ο κόουτς κάνει εξαιρετική δουλειά”.

 

 


Ο προπονητής της Στρασμπούρ Βινσέντε Κολέ είπε από την πλευρά του: “Αρχίσαμε καλά αλλά σύντομα χάσαμε την ένταση στην άμυνα μας και τελικά τον έλεγχο του αγώνα. Ήταν δύσκολο να γυρίσουμε το παιχνίδι. Ψάξαμε περισσότερο inside παιχνίδι. Παίζαμε απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα και έπρεπε να βγάλουμε ένταση. Όταν πλησιάζαμε όμως, ο Προμηθέας είχε “μεγάλα” σουτ. Βάλαμε κι εμείς όμως κάποια αλλά το σημαντικό ήταν ότι βρήκαμε σκορ από κοντά αφού από τον Προμηθέα έλειψε ο Έλις. Έτσι με τον Τσαϊρέλη και τον Κασελάκη έπαιζε από την περιφέρεια και ήταν δύσκολο να τους ακολουθήσουμε. Παίξαμε όμως καλύτερα στο δεύτερο ημίχρονο και νικήσαμε”.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ