23.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ο Προμηθέας ξέσπασε και διέλυσε τον Ηρακλή (vid)

Ο Προμηθέας Πάτρας άφησε πίσω του την ήττα από τη Λάρισα μεσοβδόμαδα και με ηγέτη τον Ίαν Μίλερ διέλυσε εντός έδρας τον Ηρακλή με 85-61.

Η ομάδα του Μάκη Γιατρά έχει πλέον ρεκόρ 5-3, έχοντας τρία λιγότερα παιχνίδια στο φινάλε του πρώτου γύρου, ενώ ο «Γηραιός» δεν μπόρεσε να πετύχει το τρίτο του φετινό διπλό κι «έπεσε» στο 5-6.

Όσον αφορά την εξέλιξη της αναμέτρησης, το πρώτο ημίχρονο ήταν εντελώς διαφορετικό από το δεύτερο. Η εναρκτήρια περίοδος βρήκε τις δύο ομάδες να παίζουν καλό μπάσκετ κι αρκετά παραγωγικό, με τους γηπεδούχους να προηγούνται 23-20 στο 10'.

Οι Πατρινοί κατόρθωσαν στο δεύτερο δεκάλεπτο να κρατήσουν στο ίδιο επίπεδο την παραγωγικότητά τους, όμως βελτίωσαν σημαντικά την εικόνα τους στην άμυνα και πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα, έχοντας ξεφύγει με 12 πόντους (44-32).

Ο Προμηθέας δεν είχε διάθεση να επιτρέψει στον Ηρακλή να μπει ξανά στο «κόλπο» και συνέχισε να κυριαρχεί μέσα από την άμυνά του, καθώς μόλις λίγες ημέρες νωρίτερα είχε ηττηθεί από τη Λάρισα, σ' έναν αγώνα που είχε ξεφύγει με 17 πόντους διαφορά.

Σε αυτήν την περίπτωση πάντως δεν συνέβη κάτι τέτοιο και δίχως να συναντήσει μεγάλη αντίσταση από τους φιλοξενούμενους, πήρε τη νίκη με 85-61, αυξάνοντας μάλιστα τη διαφορά όσο κυλούσε ο χρόνος.

Ο ΗΓΕΤΗΣ: Ο Ίαν Μίλερ ήταν ο άνθρωπος ο οποίος οδήγησε εκ του ασφαλούς τον Προμηθέα Πάτρας στη νίκη, καθώς πέτυχε 21 πόντους και ήταν ο κορυφαίος σκόρερ για το συγκρότημα του Μάκη Γιατρά. Παράλληλα φρόντισε να μοιράσει 7 ασίστ και να πάρει 3 ριμπάουντ. 

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σχεδόν σε όλες τις στατιστικές κατηγορίες, κάτι που φαίνεται κι από την ευκολία με την οποία έφτασαν στο ροζ φύλλο αγώνα. Μοναδικό «μελανό» σημείο, τα πολλά λάθη που έκαναν, καθώς είχαν 21 έναντι 9 των φιλοξενούμενων.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ