19.2 C
Athens
Τετάρτη, 29 Μαΐου, 2024

Ο Προμηθέας ισοπέδωσε την Κύμη

Ο Προμηθέας ήταν το φαβορί απέναντι στην Κύμη, αλλά... το παράκανε. Η ομάδα του Μάκη Γιατρά ήταν ισοπεδωτική και δεν άφησε τον αντίπαλο να πάρει ανάσα, φτάνοντας στην νίκη με 94-61 μετά από ένα απολαυστικό πρώτο ημίχρονο. Στο 5-2 πλέον οι Πατρινοί, στην μία νίκη έμεινε η Κύμη που βρίσκεται προς δραστικών αλλαγών, ενώ προέκυψε και πειθαρχικό παράπτωμα με τον Ουάσινγκτον.

Ο Προμηθέας έκανε ένα εξωπραγματικό πρώτο ημίχρονο και απέναντι στην απογοητευτική Κύμη πρόσφερε ένα σόου που έκανε τον κόσμο να... τρίβει τα μάτια του. Το 33-7 του δεκαλέπτου (!) με τον φοβερό και τρομερό Παρκς να έχει βάλει 15 πόντους, είχε τις δύο ομάδες να έχουν εκδηλώσεις 22 έναντι 10 επιθέσεων, να έχουν 11-6 ριμπάουντ και την κύμη να έχει κάνει ήδη δέκα λάθη!

Ο Προμηθέας δεν άφησε το πόδι από το γκάζι, στο 16' έφτασε στο +35, 46-11 και μόνο στα τελευταία λεπτά οι παίκτες της Κύμης έδειξαν μια αντίδραση για να πειρορίσουν την ήδη δεδομένη βαριά τους ήττα με το ημίρονο να τελειώνει με 54-25 και το ματς να έχει περάσει στην ιστορία.

ΘΡΑΣΥΣ: Μπορεί ο Τερέλ Παρκς να ήταν οδοστρωτήτρας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά την παράσταση όταν όλα είχαν κριθεί έκλεψε ο Χρυσόστομος Σανδραμάνης. Ο 18χρονος του Προμηθέα, ένας από τους πολλούς πιτσιρικάδες που έρχονται από πίσω, μπήκε με θράσος στο γήπεδο και τα 3/3 τρίποντα που είχε στις πρώτες του προσπάθειες ξεσήκωωσαν στον κόσμο. Συμμετοχή πήρε και ο 17χρονος Ραφαήλ Λαναράς.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Οι 34 ασίστ του Προμηθέα έναντι 11 της Κύμης και τα 24 λάθη των φιλοξενούμενων έναντι 12 των γηπεδούχων είναι δύο από τους πλέον ενδιεκτικούς αριθμούς που... μαρτυρούν τι έγινε στο γήπεδο. Από τις ασίστ, οι 14 του Προμηθέα ήρθαν από τα χέρια του Τζέικ Οντουμ που από τα πρώτα του παιχνίδι δείχνει έτοιμος για μεγάλα πράγματα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ