21 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ο Πρίφτης ξεχώρισε τον Τζέραλντ Ρόμπινσον (video)

Η ανάγκη ενίσχυσης της περιφερειακής γραμμής του Άρη, ειδικά μετά την αποχώρηση των Γκόρντον και Τζένκινς είναι προφανής. Η αναζήτηση εκείνου του παίκτη που θα καλύψει το συγκεκριμένο κενό φαίνεται πως καταλήγει στο όνομα του Τζέραλντ Ρόμπινσον.

 

Πρόκειται για 28χρονο απόφοιτο του πανεπιστημίου της Τζόρτζια που έχει πείσει για τις ικανότητες του τον Δημήτρη Πρίφτη. Ο Ρόμπινσον αγωνίζεται αυτήν την περίοδο στην Πετροχιμί του Ιράν ωστόσο επιθυμεί να επιστρέψει στην Ευρώπη και ο Άρης μπορεί να του δώσει αυτήν την ευκαιρία. Αυτό γιατί στο παρελθόν είχε κάποιες εξαιρετικά παραγωγικές σεζόν σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

 

Πέρασε από το Ισραήλ με τη Χάποελ Γκαλίλ Γκιλμπόα (2013-14) και τη Ρίγα (2014-15) με την οποία αγωνίστηκε στο Eurocup έχοντας 16 πόντους, 3,3 ασίστ και δύο κλεψίματα ανά αγώνα ενώ ήταν εξίσου καλός και στην ανταγωνιστική VTB. Στην περσινή δε σεζόν, αγωνίστηκε στη γαλλική LNB με τη Ναντέρ με την οποία είχε κατά μέσο όρο 14 πόντους, 4,3 ασίστ και 1,5 κλέψιματα.

 

Μία από τις καλύτερες εμφανίσεις του στην Ευρώπη ήταν αυτή με τη Ρίγα κόντρα στην Αβτοντορ Σάρατοβ στη VTB όταν σημείωσε 32 πόντους έχοντας ακόμη 12 ασίστ, πέντε ριμπάουντ και τέσσερα κλεψίματα!

 

https://youtu.be/3FXYT7LMl38



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ