17.8 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Ο Πρίφτης νίκησε τον Ιτούδη! (vids)

Σπουδαία εντός έδρας νίκη πανηγύρισε η Ούνικς Καζάν κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας με 94-86.

Ο Δημήτρης Πρίφτης νίκησε τον Δημήτρη Ιτούδη στον ελληνικό «εμφύλιο» των πάγκων και η Ούνικς βελτίωσε το ρεκόρ της σε 5-4, την ώρα που οι πρωταθλητές Ευρώπης λίγες ημέρες μετά τον θρίαμβο στη Βαρκελώνη «προσγειώθηκαν» απότομα κι έπεσαν στο 6-3.

Η πρώτη περίοδος ανήκε στους φιλοξενούμενους οι οποίοι προηγήθηκαν 23-16. Παρ' όλα αυτά η αντίδραση των γηπεδούχων ήρθε στη συνέχεια και κυριάρχησαν στο υπόλοιπο της αναμέτρησης παίρνοντας μία μεγάλη νίκη.

Ο Έρικ ΜακΚόλουμ διέλυσε την άμυνα της ΤΣΣΚΑ τελειώνοντας με 30 πόντους και 6/8 τρίποντα, ενώ άξιος συμπαραστάτης του ήταν ο Ρέιμαρ Μόργκαν με 26 πόντους. Από την «ομάδα του Στρατού» ξεχώρισε ο Μάικ Τζέιμς με 19 πόντους, 8 ασίστ και 6 ριμπάουντ.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

Την εκπληκτική της πορεία συνέχισε η Χίμκι η οποία διέλυσε εκτός έδρας τη Νίζνι Νόβγκοροντ με το εντυπωσιακό 113-87. Το σύνολο του Ρίμας Κουρτινάιτις έφτασε πλέον τις εννιά νίκες σε ισάριθμους αγώνες, ενώ οι ηττημένοι έπεσαν στο 3-5.

Ο Αλεξέι Σβεντ ο οποίος είχε απουσιάσει από το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε έπαιξε κανονικά και σκόραρε 23 πόντους, ενώ 21 πρόσθεσε ο Τζέρεμι Έβανς. Για τους ηττημένους ο Ντάραλ Ουίλις διασώθηκε με 16.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ