24.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ο… πονοκέφαλος του Κολέ

O Αντριέν Μοερμάν πονάει στο πόδι και ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Γαλλίας, Βενσάν Κολέ, πονοκεφαλιάζει.

Ο 31χρονος φόργουορντ της Εφές Αναντόλου ταλαιπωρήθηκε ολόκληρη τη χρονιά από πρόβλημα τραυματισμού στον αχίλλειο τένοντα, το οποίο -όπως αποδείχθηκε- δεν έχει ξεπεράσει ακόμα. O 56άχρονος προπονητής δεν τον χρησιμοποίησε στο πρόσφατο φιλικό με τη Βραζιλία και θα τον αφήσει εκτός αποστολής και σε αυτό που ακολουθεί με την Αργεντινή, στο πλαίσιο του τουρνουά της Βιλερμπάν.

Η συμμετοχή του Αντριέν Μοερμάν στο Παγκόσμιο Κύπελλο 2019, που θα διεξαχθεί το διάστημα 31 Αυγούστου με 15 Σεπτεμβρίου στην Κίνα, κρίνεται πλέον αμφίβολη όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ. Το ιατρικό επιτελείο των «τρικολόρ» θα επανεξετάσει την κατάστασή του, μες στις επόμενες ημέρες, για να διαπιστώσει εάν τελικά θα είναι σε θέση να συμπεριληφθεί στο τελικό ρόστερ, που θα αγωνιστεί στα ασιατικά παρκέ. Θυμίζουμε πως η Γαλλία έχει ήδη «χάσει», λόγω τραυματισμού, τον Τόμας Ερτέλ.

Οι Γάλλοι έχουν κληρωθεί στο Ζ’ Όμιλο, με αντιπάλους τη Γερμανία, τη Δομινικανή Δημοκρατία και την Ιορδανία. Στην προετοιμασία τους συνεχίζουν άλλοι δεκατέσσερις παίκτες, οι Άντριου Αλμπισί, Νικολά Μπατούμ, Νάντο Ντε Κολό, Ιβάν Φουρνιέ, Ρούντι Γκομπέρ, Λουί Λαμπερί, Πολ Λακόμπ, Ματίας Λεσόρτ, Τιμ Λουαού-Καμπαρό, Αμάθ Εμπαγέ, Φρανκ Ντιλίκινα, Βενσάν Πουαριέ, Αξέλ Τουπάν και Έλι Οκόμπο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ