27.9 C
Athens
Τετάρτη, 26 Ιουνίου, 2024

Ο… πολύφερνος Χολαργός ξέρει να διαλέγει

Εχει μεγάλη πέραση ο Χολαργός στα διάφορα σενάρια συγχωνεύσεων που φουντώνουν μέρα με τη μέρα. Η ομάδα έχει μια ιστορία, έχει τον κόσμο της, έχει παραδοσιακούς παράγοντες, έχει αποκτήσει κι ένα καλό όνομα με τη νέα σελίδα που έχει γυρίσει ο Γιώργος Δρόσος.

Ο πρώτος που τον πλεύρισε ήταν ο Βαρουξάκης, σε μια κρούση που αντιμετωπίστηκε... άγρια, αρνητικά φυσικά για λόγους που λίγο ως πολύ ήταν γνωστοί από κάτι που είχε συμβεί το περασμένο καλοκαίρι.

Στη συνέχεια ήρθε ο Παπάγος και εκεί η ιστορία είναι διαφορετική. Ο Δρόσος είναι "παιδί" του Παπάγου, όπως και ο κολλητός του ο Κουφός που είναι προπονητής, όπως και ο Καρατζάς που βοηθάει στον Χολαργό. Υπάρχουν κόντρες με κάποιους, υπάρχουν γέφυρες με άλλους που επιχείρησαν, τελιά οι κόντρες υπερισχύουν.

Το μοναδικό πραγματικά σοβαρό ραντεβού που έχει γίνει δεν έχει μαθευτεί. Γι' αυτό και δείχνει πόσο σοβαρό είναι. Ηταν αυτό που προκάλεσε ο Κώστας Δούκας, των εκπαιδευτηρίων, με τον Δρόσο. Στον Δούκα η κατάσταση είναι ρευστή, αφού οι σχέσεις έχουν διαταραχτεί. Ο καθένας ετοιμάζεται για πιθανό αυτόνομο μέλλον και ο Δούκας βολιδοσκόπησε τον Δρόσο για να δουν τι πιθανότητες συνεργασίας υπάρχουν και υπό ποια μορφή. Λεπτομέρειες δεν έγιναν γνωστές, μόνο ότι ο δίαυλος παραμένει ανοιχτός.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ