19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο πολυτιμότερος Λάνγκφορντ

Ο Κιθ Λάνγκφορντ φαίνεται πως έχει βρει το ταίρι του στην ΑΕΚ και η απόδειξη ήρθε με μία ακόμη μεγάλη διάκριση. Ο γκαρντ της Ένωσης αναδείχθηκε MVP της σεζόν 2019-20 στο BCL.

Ο 37χρονος Αμερικάνος από το Φορτ Γουορθ του Τέξας έκανε μια πραγματικά εκπληκτική σεζόν με τα κιτρινόμαυρα. Έσπασε το φράγμα των 25 πόντων σε πέντε αγώνες, ο μεγαλύτερος αριθμός για παίκτη σε μια σεζόν της διοργάνωσης, ενώ είχε μέσο όρο 21 πόντους μέσο όρο στα τρία πρώτα του παιχνίδια στα play offs του BCL. Ο τρίτος μεγαλύτερος μέσος όρος πόντων μετά από τον Μάνι Χάρις (24.3) και τον Κέντρικ Ρέι (23). Είχε επίσης περισσότερους από 18 πόντους στα δέκα από τα 15 του παιχνίδια στο BCL. Ο Κιθ Λάνγκφορντ θα αντιμετωπίσει τη Σαραγόσα στους ημιτελικούς της διοργάνωσης. Στο παρελθόν έχει σημειώσει 30 πόντους απέναντι σε μια άλλη ισπανική ομάδα που βρίσκεται στους Final 4, την Σαν Πάμπλο Μπούργος, το Νοέμβριο του 2019.

Πριν φτάσει στην ΑΕΚ είχε αγωνιστεί στο NCAA στο Πανεπιστήμιο του Κάνσας και επαγγελματικά στην Ιταλία, στη Ρωσία, στο Ισραήλ, στην Κίνα και στην Ελλάδα με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Έχει ήδη συμμετοχή με την Εθνική ΗΠΑ στους Παναμερικανικούς Αγώνες όταν πήρε το χάλκινο μετάλλιο. Το βραβείο θα του παραδοθεί πριν από τον αποψινό ημιτελικό στο ΟΑΚΑ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ