15.9 C
Athens
Τρίτη, 30 Απριλίου, 2024

Ο Ποκουσέφσκι απασχόλησε Ουίλτζερ και Γκος

Θέμα συζήτησης για τους άλλοτε παίκτες του Ολυμπιακού, Κάιλ Ουίλτζερ και Νάιτζελ Ουίλιαμς-Γκος έγινε ο Αλεξέι Ποκουσέφσκι, έπειτα από τα χθεσινά του κατορθώματα στη νίκη των Θάντερ επί των Γκρίζλις.

Ο Καναδός φόργουορντ της Τουρκ Τέλεκομ βρήκε αφορμή από την νέα εξαιρετική εμφάνιση του νεαρού Σέρβου για να σχολιάσει τους δύο διαφορετικούς κόσμους του μπάσκετ, αυτόν του ΝΒΑ και αυτόν της Ευρώπης. Ο Ουίλτζερ σχολίασε τις ευκαιρίες και την απόδοση του Ποκουσέφσκι στις ΗΠΑ σε αντιπαραβολή με την δυσκολία που είχε για να παίξει με την πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού την περασμένη σεζόν, θέτωντας στο τραπέζι τους διάφορους και ιδιαίτερους παράγοντες που παίζουν ρόλο στην επιτυχία ενός παίκτη στην... δικιά μας πλευρά του Ατλαντικού.

"Αυτός ο τύπος δεν έπαιξε στον Ολυμπιακό... Μήπως αρχίζετε να πιστεύετε όλοι ότι είναι δύσκολη η Ευρώπη; Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στο να έχεις επιτυχία εδώ: οι προπονητές, το ποιοι βετεράνοι παίζουν στη θέση σου και πολλοί άλλοι. Λατρεύω να βλέπω την επιτυχία του νεαρού Πόκου!" θα γράψει ο Ουίλτζερ, για να συμφωνήσει ο Ουίλιαμς-Γκος και να σχολιάσει:

"Είναι μια απόδειξη για το πόσο σημαντικό θέμα είναι η ευκαιρία σε αυτή τη λίγκα! Υπάρχουν πολλοί παράγοντες επιτυχίες για το μπάσκετ στις ΗΠΑ αλλά το ίδιο ισχύει και για την Ευρώπη."

 

https://twitter.com/NigelWG5/status/1371415629404733441



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ