17.6 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Ο «Πλάτωνας»… φοράει τα καλά του (pics)

Με γρήγορους ρυθμούς προχωράνε οι εργασίες στο κλειστό της Νίκαιας, το οποίο... φοράει τα καλά του για να είναι έγκαιρα έτοιμος να υποδεχτεί τον Ιωνικό ο οποίος δεν βλέπει την ώρα να επιστρέψει στη φυσική του έδρα. Ακόμα δεν είναι βέβαιο ότι θα προλάβει από την αρχή να δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια του εκεί, όμως όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες η πρόοδος των εργασιών είναι σημαντική.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Τα έργα στο κλειστό του Πλάτωνα συνεχίζονται και ο IONIKOS BC HELLENIC COIN μετρά αντίστροφα για την είσοδο στο «σπίτι» του.

Στην τελική ευθεία θα μπουν το προσεχές διάστημα τα έργα για την ανακαίνιση του κλειστού του Πλάτωνα, προκειμένου η ομάδα μας να μπορεί να χρησιμοποιεί κανονικά το γήπεδο ως έδρα της για τις εντός έδρας υποχρεώσεις.

Όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες του Ερασιτέχνη Ιωνικού, οι εργασίες προχωρούν με το νέο μπουθ να είναι πια σχεδόν έτοιμο, ενώ έχει γίνει η αρχή και με τις διαγραμμίσεις του παρκέ. Εντός της ερχόμενης εβδομάδας θα τοποθετηθούν οι νέες μπασκέτες και οι νέοι ηλεκτρονικοί πίνακες.

Θυμίζουμε πως έχει ξεκινήσει η διάθεση των εισιτηρίων στήριξης - διαρκείας για τη νέα σεζόν, με την αγορά των οποίων ο κόσμος της ομάδας θα έχει απόλυτη προτεραιότητα εισόδου στο γήπεδο, ΟΤΑΝ τα υγειονομικά πρωτόκολλα επιτρέψουν την παρουσία φιλάθλων σε αυτό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ