20 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο Πλάθα έτοιμος να αναλάβει τη Ρεάλ Μπέτις

Σε μια προσπάθεια να σωθεί η χρονιά, η οποία έχει ξεκινήσει αρκετά στραβά για την Ρεάλ Μπέτις στο ισπανικό πρωτάθλημα, η ομάδα διέκοψε τη συνεργασία της με τον προπονητή Κούρο Σεγκούρα και σύμφωνα με δημοσιευμάτα στην Ισπανία, ο Χουάν Πλάθα θα είναι αυτός που θα τον διαδεχτεί. 

Η Μπέτις μετράει μόλις 2 νίκες και 9 ήττες στην ACB, ίδιο ρεκόρ με τη Σαραγόσα και την Γκραν Κανάρια και μία νίκη περισσότερη από την ουραγό και νεοφώτιστη Γκιπούζσκοα

Ο άλλοτε τεχνικός της Ουνικάχα Μάλαγα (2013-18) βρίσκεται εκτός πάγκων μετά την αντικατάστασή του από τον Τσάβι Πασκουάλ στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης το Φεβρουάριο του 2020.

Μάλιστα ανέβασε μια ιδιαίτερη φωτογραφία, την οποία συνόδευε μια αινιγματική, αλλά συνάμα αποκαλυπτική λεζάντα για το νέο του πόστο, η οποία ανέφερε:

«Η ζωή θέτει προκλήσεις στην προσωπική και επαγγελματική μας πορεία, μερικές φορές εντυπωσιακές και σαγηνευτικές, άλλες πιο περίπλοκες και δύσκολες.

Το να είσαι σε θέση να προσαρμοστεί σε αυτό που απαιτεί ο καθένας τους είναι απαραίτητο για να προσπαθήσεις να δώσεις τα καλύτερα στον εαυτό σου. Ελπίζω να μπορώ να το κάνω!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ