24.2 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο πιο καλός κατάσκοπος! (vids)

Όταν η ΑΕΚ ενέτασσε πριν από μερικές εβδομάδες στο δυναμικό της τον Παναγιώτη Βασιλόπουλο, πιθανότατα δεν υπολόγιζε ότι θα της χρησίμευε και ως... κατάσκοπος! Να, όμως, που η κληρωτίδα του Basketball Champions League τα έφερε έτσι, ώστε ο διεθνής φόργουορντ να αποκτήσει αίφνης κομβικό ρόλο στην προετοιμασία για τους δύο αγώνες με τη Νίμπουρκ στη φάση των "16". Διότι είναι ο μόνος παίκτης της Ένωσης που έχει παίξει φέτος δύο φορές με την πρωταθλήτρια Τσεχίας! 

Ο Βασιλόπουλος έπαιξε και στα δύο παιχνίδια που έδωσε ο Άρης με αντίπαλο τη Νίμπουρκ στην κανονική περίοδο της διοργάνωσης. Και παρόλο που έφυγε και τις δύο φορές ηττημένος, ήταν και τις δύο φορές καλός.

Στις 17 Οκτωβρίου στην Τσεχία, έπαιξε 31 λεπτά και είχε 9 πόντους, 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ στην καταστροφική κατά τα άλλα βραδιά του Άρη, που έχασε με το βαρύ 99-70. Αυτό ήταν το τελευταίο παιχνίδι στον πάγκο της Νίμπουρκ του Ρόνεν Γκίνζμπουργκ, ο οποίος παραιτήθηκε για να αφοσιωθεί ολοκληρωτικά στην Εθνική Τσεχίας.

Τη θέση του πήρε ο Όρεν Αμιέλ, υπό την καθοδήγηση του οποίου η Νίμπουρκ νίκησε και στο Αλεξάνδρειο τον Άρη με 71-65 στις 19 Δεκεμβρίου. O Παναγιώτης Βασιλόπουλος έμεινε 37 λεπτά στο παρκέ και έκανε μεγάλη εμφάνιση με 17 πόντους, 11 ριμπάουντ και 4 ασίστ, όμως ούτε αυτή τη φορά μπόρεσε να πανηγυρίσει τη νίκη.

Απέκτησε όμως ολοκληρωμένη εικόνα για τη Νίμπουρκ από πρώτο χέρι και θα έχει πολλά να πει στον Ντράγκαν Σάκοτα και τους συνεργάτες του μέχρι την ώρα που θα γίνει το πρώτο παιχνίδι στις 6 ή 7 Μαρτίου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ