27.5 C
Athens
Παρασκευή, 5 Ιουλίου, 2024

Ο “πεινασμένος” Ντένμον…έφαγε τον Πανιώνιο

"Το πρώτο dnp στα 27 χρόνια της ζωής μου, απλά με έκανε πιο πεινασμένο από ποτέ" έγραψε προχθές ο Μάρκους Ντένμον με αφορμή ότι δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στη Νέα Σμύρνη πραγματικά μπήκε αφιονισμένος και τα έκανε όλα να μοιάζουν πολύ εύκολα οδηγώντας τον Παναθηναϊκό σε μια άνετη νίκη (89-66)

Οι πρωταθλητές που ήθελαν να ξεμπερδεύουν γρήγορα και χωρίς μεγάλη σπατάλη ενέργειας (καθώς ακολουθεί ευρωπαϊκή διαβολοβδομάδα με Χίμκι και Εφές) με τον Τσάβι Πασκουάλ να προστατεύει τον Σίνγκλετον και να ξαφνιάζει πάλι με την πρώτη του πεντάδα, ξεκινώντας βασικούς όχι μόνο τον Ντένμον αλλά και τον Ογκαστ.

Το 32-14 με το οποίο προηγήθηκαν οι Πράσινοι στο δεκάλεπτο έδειξαν τις προθέσεις τους με τον Πανιώνιο πάντως να κάνει...restart μετά από αυτό το παιχνίδι θέλοντας να ξεφύγει από την ουρά και το 0-5.

Εχέγγυο ένας κορμός που έχει βρει ο Βαγγέλης Ζιάγκος και φυσικά οι 1500 φίλοι της ομάδας που έδωσαν βροντερό παρών για πρώτη φορά εφέτος (έληξε η τιμωρία του Πανιωνίου) με το μέλλον να δείχνει καλύτερο για την ιστορική ομάδα.

Ογκαστ και Αντετοκούνμπο πρόσφεραν όμορφες στιγμές στους θεατές (τόσο στην εξέδρα, όσο και σε αυτούς του...καναπέ) και όλα κύλησαν ομαλά με τη διαφορά των δύο ομάδων να είναι χαώδης.

Ανθρωπος του αγωνα: Ο Μαρκους Ντένμον είχε 13 πόντους από το πρώτο κιόλας δεκάλεπτο, τελείωσε με 23 και 7/11 σουτ δείχνοντας έσω έτοιμος κάθε στιγμή.

Με τη γλώσσα των αριθμών:  Τα 8/9 δίποντα και τα 4/8 τρίποντα που είχε στο πρώτο δεκάλεπτο ο Παναθηναϊκός δείχνει τη συγκέντρωση με την οποία μπήκε σε αυτό το παιχνίδι. Ο Πασκουάλ δεν χρησιμοποίησε πάνω από 19' κανέναν παίκτη από αυτούς που έχουν επιβαρυνθεί περισσότερο στα τελευταία ντέρμπι.  Επίσης οι 23 ασίστ και τα μόλις 9 λάθη (τα πέντε σε τελευταίο δεκάλεπτο) του Παναθηναϊκού είναι ένα σημαντικό στοιχείο.

 

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ: 

Photo Credit:Eurokinissi

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ