23.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΣ Γιάννινα και ο τρομερός κόσμος του (vid+pics)

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δεν τα κατάφερε εντός παρκέ, στο μπαράζ ανόδου στην Α1 Γυναικών απέναντι στον Κρόνο Αγ. Δημητρίου, αλλά ο κόσμος του κέρδισε τις εντυπώσεις στο κλειστό της Περιβόλας.

Αρκετοί φίλαθλοι του ηπειρωτικού συγκροτήματος ταξίδεψαν μέχρι την Πάτρα και ενίσχυσαν με τη φωνή τους το Γιώργο Σιαμέτη και τις παίκτριές του. Οι διοικούντες τις «κυανόλευκες», με ανακοίνωσή τους, ευχαρίστησαν όλους όσοι βρέθηκαν στην αχαϊκή πρωτεύουσα και ανανέωσαν το… ραντεβού τους για τη νέα αγωνιστική περίοδο, που θα τους βρει και πάλι στο Βόρειο Όμιλο της Α2 Γυναικών, δεσμευόμενοι πως θα επιστρέψουν πιο δυνατοί.

Η ανακοίνωση: «Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τον συγκλονιστικό κόσμο του ΠΑΣ Γιάννινα που δε σταμάτησε ούτε λεπτό να εμψυχώνει τα κορίτσια μας, και παρά την ήττα δίδαξε τι θα πει πραγματική αγάπη για την ομάδα… Ευχαριστούμε όλους όσοι ταξίδεψαν στην Πάτρα και βρέθηκαν δίπλα μας στον αγώνα μπαράζ με τον Κρόνο. Μέσα από αυτό συνεχίζουμε ακόμη πιο δυνατοί...#Θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί #ΠΑΣ Γιάννινα #Οικογένεια».

Το βίντεο και οι φωτογραφίες είναι από τον ΠΑΣ Γιάννινα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ