17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

“Ο Παπ είναι τρελός”! (vid)

Ο Γιώργος Παπαγιάννης είχε τη Μεγ. Τρίτη το βράδυ τον πρώτο του καυγά στο ΝΒΑ, που του στοίχισε και το πρώτο πρόστιμό του. Θα πρέπει να πληρώσει 2.500 δολάρια για την κοκορομαχία που είχε με τον Κροάτη Ντράγκαν Μπέντερ των Φίνιξ Σανς, αλλά αυτό δεν τον πτοεί. Όταν του επιτίθενται, δεν θα κάτσει να τις φάει...

"Δεν πρόκειται να κάνω πίσω. Αν θέλεις να μαλώσουμε, θα μαλώσουμε! Είμαστε μια ομάδα κι είναι κι αυτοί μια ομάδα. Έτσι είναι τα πράγματα. Δεν προσπάθησε να κάνω τίποτα κακό. Απλά προσπάθησα να πάρω το χέρι μου από πάνω του. Αυτό", δήλωσε στη Sacramento Bee και εξήγησε περαιτέρω: "Ο Ντράγκαν γύρισε και κάτι μου είπε κατά πρόσωπο. Έπρεπε να προστατεύσω τον εαυτό μου. Και τότε είδα τρεις παίκτες των Φίνιξ Σανς να έρχονται προς το μέρος μου".

Το ωραίο είναι ότι η αντίδρασή του δεν δυσαρέστησε ούτε τους συμπαίκτες του ούτε τον προπονητή του. Ο Μάικλ Κόλι-Στάιν, μάλιστα, ενημέρωσε όσους απόρησαν: "Δεν μου έκανε καμία έκπληξη η αντίδρασή του, στ' αλήθεια. Ο Παπ είναι τρελός! Θα δείτε. Ο Παπ είναι κακός"!

"Αλήθεια, ξέρουν ποιος είμαι", επιβεβαίωσε και ο Παπαγιάννης. "Μπορεί να είμαι ήσυχος μερικές φορές, αλλά λένε ότι οι ήσυχοι άνθρωποι έχουν φλόγα μέσα τους. Αν γινόταν αληθινός καυγάς, όλοι οι συμπαίκτες μου θα με υποστήριζαν, θα με προστάτευαν".

Όσο για τον κόουτς, Ντέιβ Γιόργκερ, προτίμησε να πάρει όλο το συμβάν στην πλάκα: "Πόσο είναι το πρόστιμο; 2.500; Αφού είναι η πρώτη τεχνική ποινή και το πρώτο πρόστιμο που τρώμε αφότου δώσαμε τον Κάζινς, θα το τριπλασιάσουμε στα 7,500 δολάρια", είπε αρχικά και πρόσθεσε: 

"Μου άρεσε το πνεύμα. Ξέρετε, οι παίκτες μπλέκουν συχνά σε τέτοιες αψιμαχίες και μετά προχωρούν μπροστά. Αλλά το εκτιμώ. Εκτιμώ και την αντίδραση του παίκτη των Σανς. Ξέρεις κάτι; "Αυτός είναι ο χώρος μου, δεν έχει συγγνώμες, αυτός είναι ο χώρος μου". Και μετά συνεχίζεις...".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ