17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ο Παππάς πέρασε και τον Σάρας

Η επίθεση έβγαζε «φωτιές» χθες για τον Παναθηναϊκό με την επίδοση των 93 πόντων που συνιστά ισοφάριση του ρεκόρ 4ετίας για τους «πράσινους» στη διοργάνωση. Ο Νίκος Παππάς μπορεί να μην ήταν ένας από τους πέντε που έφτασαν σε διψήφιο αριθμό πόντων, όμως βοήθησε ουσιαστικά και παράλληλα έφτασε σε δύο ατομικά επιτεύγματα.

 

Ο διεθνής γκαρντ με την 71η εμφάνιση του στην Ευρωλίγκα, ξεπέρασε τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και έγινε ο 13ος παίκτης στην ιστορία της ομάδας στη διοργάνωση από το 2000 όταν και πήρε τη σημερινή μορφή της. Ακόμη ο Παππάς με τους οχτώ πόντους του έγινε ο 16ος παίκτης στην ιστορία του «τριφυλλιού» στην Ευρωλίγκα που ξεπέρασε τους 500.

 

Σε κάποια ατομικά επιτεύγματα όμως έφτασαν χθες τόσο ο Τζέιμς Γκιστ όσο και ο Κρις Σίνγκλετον…

 

*Ο Γκιστ με την 116η εμφάνιση του στη διοργάνωση με τον Παναθηναϊκό, έγινε ο 7ος της σχετικής λίστας από το 2000 μέχρι σήμερα. Ξεπέρασε τον Φραγκίσκο Αλβέρτη που βέβαια έπαιξε προγενέστερα σε έξι σεζόν στο Κύπελλο Πρωταθλητριών και μία στη Σουπρολίγκα.

 

*Ο Σίνγκλετον που ήταν μαζί με τον Καλάθη ο κορυφαίος χθες του Παναθηναϊκού με τα δύο εύστοχα τρίποντα του (2/4) έγινε ο 18ος στην ιστορία της ομάδας στη διοργάνωση με 50+.

 

*Ακόμη ο Αμερικανός φόργουορντ-σέντερ με τα δύο επιθετικά ριμπάουντ που μάζεψε, έφτασε τα 65 και ξεπερνώντας τον Ντέγιαν Τομάσεβιτς έγινε ο 8ος της σχετικής λίστας

 

*Τέλος ο Σίνγκλετον με τα 10 συνολικά ριμπάουντ που είχε χθες, έφτασε τα 210 και ξεπερνώντας τον Ντάριλ Μίντλετον (206) έγινε ο 9ος της σχετικής λίστας από το 2000.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ