21.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο Παπαπέτρου 9ος σκόρερ στην πράσινη ιστορία στην Ευρωλίγκα

Δεν ευστόχησε στο τελευταίο σουτ που θα επέτρεπε τον Παναθηναϊκό να δραπετεύσει με τη νίκη από τη Βιτόρια και έτσι η πετάχτηκε μια ευκαιρία στα σκουπίδια. Ο Ιωάννης Παπαπέτρου όμως ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι ο πρώτος σκόρερ (22 πόντοι) και ο πολυτιμότερος του Παναθηναϊκού (24 ranking). Ο διεθνής σέντερ έκλεισε τη βραδιά με ένα σημαντικό επίτευγμα αφού μπήκε στην πρώτη 10άδα των σκόρερ των «πράσινων» στην Ευρωλίγκα.

 


Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού έφτασε τους 924 πόντους και ανέβηκε στην 9η θέση της σχετικής λίστας, αφού ξεπέρασε χθες τόσο τον Βασίλη Σπανούλη που είχε 903 όσο και τον Νίκο Παππά που είχε 911 πόντους με τους «πράσινους» στη διοργάνωση.

 


Ακόμη…

 


*Ο Γιώργος Παπαγιάννης κατάφερε τελικά να βρεθεί έστω και για 13:46 στο παρκέ και έτσι έγινε ο 11ος παίκτης του Παναθηναϊκού σε συμμετοχές στην Ευρωλίγκα. Ο διεθνής σέντερ έφτασε τις 94 και προσπέρασε τον Ντίνο Μήτογλου που είναι πια κάτοικος Μιλάνου.

 


Ο Παπαγιάννης με τα δύο επιθετικά ριμπάουντ που είχε χθες, έγινε ο 7ος της σχετικής λίστας του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα. Έφτασε τα 136 και άφησε πίσω του τον Στεφάν Λάσμε που είχε 134. Πρόλαβε στα «σκάρτα» 14 λεπτά που αγωνίστηκε να μαζέψει οχτώ ριμπάουντ για να γίνει ο 7ος παίκτης στην ιστορία του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση που έφτασε τα 400.

 


*Όπως και να το προσεγγίσει κανείς, ο Παναθηναϊκός έχασε χθες μία μεγάλη ευκαιρία για ένα διπλό που θα του ήταν χρήσιμο, αν όχι πολύτιμο στη συνέχεια. Είναι χαρακτηριστικό ότι χθες είχε περισσότερα τρίποντα από όσα στα δύο πρώτα παιχνίδια του με τη Μονακό και τη Φενέρμπαχτσε. Στη Βιτόρια 11/23 ενώ στις δύο πρώτες αγωνιστικές μέτρησε 10/48 τρίποντα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ