24.4 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Παπαγιάννης συναντά τον Βινς! (vids)

Όταν ο Ντέιβιντ Στερν ανακοίνωνε πως ο Βινς Κάρτερ ήταν η επιλογή των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στο νούμερο 5 του ντραφτ του 1998 (αμέσως μετά οι Ουόριορς τον παραχώρησαν στους Τορόντο Ράπτορς για να πάρουν το νούμερο 4, Αντόν Τζέιμισον), ο Γιώργος Παπαγιάννης δεν περπατούσε καν. Ήταν μόλις ενός έτους...

Όταν ο Βινς Κάρτερ έκανε αυτό το κάρφωμα περνώντας πάνω από τον δύσμοιρο Γάλλο Αλέν Βάις στο Σίδνεϊ, ένα κάρφωμα που έμεινε στην ιστορία ως "το κάρφωμα του θανάτου" και έχει περάσει στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων, ο Γιώργος Παπαγιάννης ήταν μόλις τριών ετών...

Στο μεταξύ ο Γιώργος Παπαγιάννης μεγάλωσε, έγινε άντρας ψηλός και δυνατός, ήρθε η δική του σειρά να γίνει ντραφτ στο ΝΒΑ και τον Οκτώβρη θα αρχίσει τη δεύτερη σεζόν του στο Σακραμέντο. Εκεί όπου θα συναντήσει τον Βινς Κάρτερ!

Τι κι αν είναι 40 ετών; Η καρδούλα του το λέει, οπότε συνεχίζει να βρίσκει δουλειές και να προσφέρει την πολύτιμη εμπειρία του, όπου πηγαίνει. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο τον απέκτησαν οι Κινγκς προσφέροντάς του 8 εκ. δολάρια για μονοετές συμβόλαιο. Για να βοηθήσει με την εμπειρία του τους νεαρούς παίκτες της ομάδας, όπως ο Παπαγιάννης.

Φυσικά είναι ακόμα σε θέση να σκοράρει, πέρυσι στους Γκρίζλις είχε 8 πόντους κατά μέσο όρο, οπότε η βοήθειά του δεν θα περιοριστεί μόνο σε διδαχές και νουθεσίες. Ο Βινς Κάρτερ είναι ο γηραιότερος εν ενεργεία παίκτης του ΝΒΑ, φέτος στο Σακραμέντο θα συμπληρώσει 20 σεζόν στο πρωτάθλημα και οι Κινγκς θα είναι η 7η κατα σειρά ομάδα του. Έχουν προηγηθεί οι Τορόντο Ράπτορς, οι Νιου Τζέρσεϊ Νετς, οι Ορλάντο Μάτζικ, οι Ντάλας Μάβερικς, οι Φίνιξ Σανς και οι Μέμφις Γκρίζλις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ