25.3 C
Athens
Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ “ψάχνεται” για Σκουρτόπουλο

Έντονες είναι οι διεργασίες των τελευταίων ωρών στον ΠΑΟΚ, μετά τη νέα ήττα από τη Νεπτούνας και βέβαια το “διαζύγιο” με τον Κώστα Φλεβαράκη έπειτα από συνεργασία δύο μόλις μηνών. Στην ομάδα της Θεσσαλονίκης παρότι η προφανής επιλογή τουλάχιστον για τον αγώνα του Σαββάτου με τον Ήφαιστο είναι ο Κώστας Χαραλαμπίδης, αναζητούν μία πιο σταθερή λύση στο πρόσωπο ενός εμπειρότερου κόουτς. Μία τέτοια είναι ο Θανάσης Σκουρτόπουλος.

 


Στο “παλατάκι” φρόντισαν σε πρώτη φάση να επικοινωνήσουν με την ΕΟΚ προκειμένου να διασφαλίσουν ότι δεν υπάρχει “εμπόδιο” συνεργασίας με τον ομοσπονδιακό προπονητή, που ωστόσο εκφράζει αμφιβολίες για το αν υπάρχει πρόσφορο έδαφος συνεργασίας με τον ΠΑΟΚ σε μία περίοδο στην οποία ταλανίζεται από οικονομικά προβλήματα. Επιπρόσθετα ο Θανάσης Σκουρτόπουλος βρίσκεται σε προχωρημένες επαφές με ομάδα του εξωτερικού.

 


Στον ΠΑΟΚ δεν έχουν προς το παρόν άλλες σκέψεις, όμως ενδέχεται, αν δεν προχωρήσει θέμα Σκουρτόπουλου, να επανέλθουν στον Κώστα Μέξα που ήταν μέσα στις επιλογές τους στα τέλη του Αυγούστου και μάλιστα είχε κάνει συζήτηση μαζί του ο πρώην τιμ μάνατζερ, Τέλης Ζουρνατσίδης. Πάντως με τον πρώην προπονητή του Ηρακλή δεν έχει γίνει από τότε άλλη επαφή.

 


Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ