17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ προχωράει για τον Χάρη Μαρκόπουλο

Ο Χάρης Μαρκόπουλος είναι ο εκλεκτός των ανθρώπων της ΚΑΕ ΠΑΟΚ και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι ο νέος τεχνικός του Δικεφάλου για την προσεχή αγωνιστική περίοδο, με τις δύο πλευρές να έχουν φτάσει πολύ κοντά σε συμφωνία...

Την περασμένη σεζόν στον πάγκο της ομάδας της Θεσσαλονίκης κάθισαν τρεις προπονητές. Η χρονιά ξεκίνησε με τον Κώστα Φλεβαράκη. Η αντικατάστασή του με τον Κώστα Χαραλαμπίδη δεν είχε επιτυχία και τα ηνία είχε αναλάβει πριν την διακοπή λόγω του κορονοϊού ο Κώστας Μέξας.

Πλέον όμως φαίνεται ότι τη νέα αγωνιστική περίοδο στο «τιμόνι» της ομάδας θα βρίσκεται ο Χάρης Μαρκόπουλος, καθώς συμφώνησε σε σημαντικό βαθμό με τους διοικούντες τον σύλλογο.

Ο Μαρκόπουλος συμφώνησε επί της ουσίας την περασμένη εβδομάδα και μένουν να διευκρινιστούν κάποιες λεπτομέρειες για να κλείσει και το τυπικό κομμάτι της καταρχήν συμφωνίας. Ο 38χρονος προπονητής που τα τελευταία χρόνια δούλεψε στην Κίνα, ξέρει καλά τις συνθήκες του ΠΑΟΚ, αφού θήτευσε επί πέντε χρόνια στο πλευρό του πατέρα του Σούλη, ως ασίσταντ (2009-2014). Έχει βέβαια και την εμπειρία της Basket League ως πρώτος προπονητής, δουλεύοντας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας και τη Δόξα Λευκάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ