19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ πάει για “λαβράκι” με τον Τζόρντιν Ουίλιαμς (vids)

Αν και η κίνηση με τον Μαλίκ Πόουπ έμοιαζε ως η τελευταία για τον ΠΑΟΚ, η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε την έκπληξη. Όχι μόνο γιατί έκανε μία ακόμη κίνηση αλλά και γιατί φέρνει έναν Αμερικανό γκαρντ με όλες τις προδιαγραφές να εξελιχθεί σε... λαβράκι. Ο Δικέφαλος προχώρησε στην απόκτηση του Τζόρντιν Ουίλιαμς.

 

Πρόκειται για απόφοιτο ενός άσημου αμερικανικού κολεγίου, του LSU Alexandria, τον οποίο σύμφωνα με πληροφορίες “έβλεπε” εδώ και καιρό ο ΠΑΟΚ. Ο Ουίλιαμς θα έρθει άμεσα στη Θεσσαλονίκη, την προσεχή Πέμπτη (16/8), θα συμμετέχει στην προετοιμασία της ομάδας που θα αποφασίσει τον τρόπο με τον οποίο θα τον αξιοποιήσει, αν δηλαδή θα τον διατηρήσει με την προοπτική να δώσει επιπλέον “βάθος” στην περιφέρεια του ή αν θα δοθεί σε άλλη ομάδα.

 

Η ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν από λίγο, ανέφερε: "

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον Αμερικανό καλαθοσφαιριστή Jordin Williams για την αγωνιστική περίοδο 2018-19. Ο Jordin Williams αναμένεται στη Θεσσαλονίκη την προσεχή Πέμπτη (16/8) και θα ανοίξει τη διαδικασία των αφίξεων των ξένων παικτών του ΠΑΟΚ.

 

Ο Jordin Williams γεννήθηκε στις 19 Μαΐου 1996 στο Baton Rouge της Louisiana, έχεις ύψος 1μ.91 και αγωνίζεται ως γκαρντ. Ξεκίνησε το μπάσκετ από το Central High School της Louisiana και στη συνέχεια πήγε στο Lousiana State University of Alexandia, από το οποίο αποφοίτησε τη σεζόν 2017-18 με 20,4 πόντους (46,4% στα σουτ, 43,3% στα τρίποντα και 87,9% στις βολές), 3,5 ριμπάουντ, 3,9 ασσίστ και 1 κλέψιμο ανά αγώνα".

 

Πάρτε μια γεύση από το νέο απόκτημα του ΠΑΟΚ...

 

https://youtu.be/LjDKnzdS8x0

 

https://youtu.be/Dn_4_s23kY0



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ