26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο ΠΑΟΚ, ο Γκάρετ και οι παράπλευρες απώλειες

Από την αρχή του καλοκαιριού ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ήθελε για τον ΠΑΟΚ της νέας σεζόν έναν παίκτη ρακέτας με έφεση στο αμυντικό κομμάτι του παιχνιδιού. Έναν αντί-Κρουμπάλι ή και τον ίδιο τον Κρουμπάλι αλλά με μειωμένες αποδοχές αφού ο Αμερικανός είχε ένα από τα υψηλότερα συμβόλαια της ομάδας της σεζόν που πέρασε.

 

Από τη στιγμή που ο Κρουμπάλι βρήκε το συμβόλαιο που έψαχνε στην Ιταλία, ο ΠΑΟΚ κάλυψε τις θέσεις των ψηλών με παίκτες διαφορετικών χαρακτηριστικών ωστόσο δεν κάλυψε και την ανάγκη του για έναν «ογκόλιθο» στη ρακέτα. Αυτός μπορεί να είναι ο Ντάριους Γκάρετ. Ο Αμερικανός με καταγωγή από τη Ρουάντα και με ελληνικό παρελθόν (στην Κηφισιά το 2013-14 και στον Κόροιβο το 2014-15) όχι μόνο προτάθηκε αλλά απασχολεί σοβαρά την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

 

Είναι παίκτης που τον γνωρίζει καλά από τη συνύπαρξη τους στην Κηφισιά ο Ηλίας Παπαθεοδώρου και που μπορεί να δώσει στο παιχνίδι του ΠΑΟΚ μεγαλύτερη άνεση στο ριμπάουντ, κοψίματα και άμυνα. Εφόσον στο «παλατάκι» πάρουν την απόφαση να προχωρήσουν γι’ αυτόν –κάτι που δείχνει αρκετά πιθανό- θα κληθούν στην εξέλιξη του μήνα να αποφασίσουν τι θα κάνουν τόσο με τον Τζόρντιν Ουίλιαμς όσο και με τον Θοδωρή Καρρά.

 

Ο ΠΑΟΚ έχει καλύψει τις έξι θέσεις των ξένων του και για να προχωρήσει στην προσθήκη κάποιου άλλου θα υποχρεωθεί να «θυσιάσει» τον Αμερικανό που σύμφωνα με πληροφορίες έχει δώσει καλά δείγματα γραφής αλλά εκ των πραγμάτων σε μια περιφέρεια με Κόνιαρη, Γκος, Χάτσερ, Αθηναίου και από τον Δεκέμβριο τον Τσόχλα, δύσκολα θα έβρισκε ρόλο.

 

Όσο για τον 20χρονο διεθνή σέντερ, η προσθήκη ενός ακόμη παίκτη ρακέτας δίπλα στους Μαργαρίτη, Χρυσικόπουλο, Μορέιρα και Πόουπ θα κάνει μάλλον αδύνατη την προσπάθεια να βρει χρόνο συμμετοχής. Γι’ αυτό δεν μπορεί να αποκλειστεί η πιθανότητα να δοθεί ως «δανεικός». Πρόκειται για λογικές προεκτάσεις του θέματος της προσθήκης του Γκάρετ ή οποιουδήποτε άλλου ψηλού παρότι επί του παρόντος τίποτα από αυτά δεν επιβεβαιώνεται από τον ΠΑΟΚ.

 

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ