14.6 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Ο Πανερυθραϊκός πλήρωσε στο ακέραιο την χρονιά, και οι παίκτες του τον ευχαριστούν

Ο Πανερυθραϊκός βρισκόταν στην κορυφή του 1ου ομίλου της Β' Εθνικής όταν ολοκληρώθηκε η σεζόν, και δύσκολα θα έχανε την άνοδο, και την επιστροφή του στην Α2 Ανδρών.

Η ομάδα της Νέας Ερυθραίας εκτός από εξαιρετικό προπονητή και ρόστερ, έχει την τύχη να δίπλα σε μια εξαιρετική διοίκηση ως επικεφαλής τον Δημήτρη Τσικόπουλο, ο οποίος παρά την διακοπή της αγωνιστικής δράσης τον Μάρτιο, αποφάσισε να καταβάλει τους μισούς όλης της χρονιάς.

Έτσι, με μια ανακοίνωση την οποία υπογράφουν όλοι οι αθλητές της ομάδας, ευχαριστούν τον ίδιο αλλά και τον σύλλογο για την στάση του αλλά και την αναγνώριση για την προσπάθεια που κατέβαλαν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των παικτών :

«Μπορεί η φετινή αθλητική χρονιά να τελείωσε απότομα για όλους, να στέρησε χαρές αλλά και λύπες που δίνουν αξία σε αυτό που κάνουμε και προσπαθούμε, αλλά σημασία έχει που μείναμε υγιείς και έτοιμοι να ξαναρχίσουμε τις δραστηριότητες μας.Με την οριστική διακοπή της αγωνιστικής περιόδου οι υποχρεώσεις μεταξύ παικτών και ομάδων έλαβαν τέλος.

Ο Πανερυθραϊκός όμως δεν στάθηκε εκεί και σε συνέχεια της απόλυτης συνέπειας και φερεγγυότητας σε όλες τις υποχρεώσεις που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια και το απέδειξε και φέτος μέχρι την διακοπή των αθλητικών δραστηριοτήτων, αποφάσισε να καλύψει τις ανάγκες μας μέχρι το τέλος της σεζόν. Εφόσον οι αγωνιστικοί χώροι είναι κλειστοί, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε εμείς οι παίκτες είναι να εκδηλώσουμε με αυτή την ανακοίνωση την απόλυτη ικανοποίηση μας από το Δ.Σ. του συλλόγου και του πρόεδρου κ. Δημήτρη Τσικόπουλου για αυτή τους την στάση σε μια τόσο δύσκολη κατάσταση για όλη τη κοινωνία.

Παράλληλα, θεωρούμε ότι φέτος δώσαμε το 100% σωματικά, πνευματικά και ψυχολογικά και με αυτή τη κίνηση ο σύλλογος δείχνει και με το παραπάνω την ικανοποίηση του προς το πρόσωπο μας για όλη την προσπάθεια που καταβάλαμε τη φετινή αγωνιστική περίοδο (όσο αυτή κράτησε) και θα θέλαμε να τον ευχαριστήσουμε θερμά για αυτή την αναγνώριση.

Εις το επανιδείν».

Άλκης Παππάς

Γιώργος Δέλλιος

Τάκης Νικολακόπουλος

Τάσος Καλλιανιώτης

Θανάσης Ντουζίδης

ΆλεξΒουγιούκας

Χρήστος Σκάνδαλος

Λουκάς Γιαουρτόγλου

Παναγιώτης Στάθης

Τάσος Αντωνίου

Βασίλης Στασινόπουλος

Χριστόφορος Λυκογιάννης

Στέλιος Κόπτσας

Γιάννης Πασχαλίδης

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ