17 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Πανερυθραϊκός και η ψυχολόγος Αλεξάνδρα Μιχοπούλου μιλούν για τον εγκλεισμό των παιδιών (vid)

Για μια ακόμη φορά πρωτοπορεί ο Πανερυθραϊκός, ο οποίος δείχνει να έχει δημιουργήσει ένα απόλυτα καταρτισμένο τιμ, στηρίζοντας όλο το φάσμα του μπάσκετ.

Έτσι, εν μέσω της πανδημίας, και με τον Δημήτρη Χουχουλή να προλογίζει, η ψυχολόγος του συλλόγου, Αλεξάνδρα Μιχοπούλου, δίνει πολύτιμες συμβουλές για τις ψυχολογικές επιπτώσεις του εγκλεισμού στα παιδιά.

Αναλυτικά :

«Lockdown No2: Τι απαντά η Ψυχολόγος του Πανερυθραϊκού στους αθλητές μας και τους γονείς για τις ψυχολογικές επιπτώσεις του εγκλεισμού Πολύτιμα tips και χρήσιμες απαντήσεις προς τους αθλητές μας και τους γονείς τους, αλλά και γενικότερα προς όλους, με αφορμή τη δύσκολη περίοδο της καραντίνας που όλοι μας βιώνουμε, έδωσε μέσα από το Επίσημο Κανάλι του Πανερυθραϊκού στο Youtube, η Συμβουλευτική Ψυχολόγος/Ψυχοθεραπεύτρια (MSc) του Συλλόγου, Αλεξάνδρα Μιχοπούλου! Έτσι, παρότι το νέο lockdown μας κρατά για δεύτερη φορά τους τελευταίους μήνες σε απόσταση και μακριά από τους αθλητικούς χώρους, ο Πανερυθραϊκός φροντίζει να βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό όλων σας - και κυρίως των αθλητών του και των γονέων τους, της «καρδιάς» δηλαδή του Συλλόγου, βρίσκοντας -μεταξύ άλλων- και εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας και καθοδήγησης, σε αυτή τη δύσκολη για όλους περίοδο. Η Συμβουλευτική Ψυχολόγος/Ψυχοθεραπεύτρια (MSc) του Πανερυθραϊκού, ανέλυσε κρίσιμα και ιδιαιτέρως ενδιαφέροντα ζητήματα, που μας απασχολούν όλους, όπως η εκδήλωση θυμού και έντασης κατά τη διάρκεια της καραντίνας και τους τρόπους που μπορούμε να διαχειριστούμε την εμφάνιση έντονων συναισθημάτων και αντιδράσεων, αναφέρθηκε στην αντιμετώπιση των επιπτώσεων από τον εγκλεισμό (π.χ. την ολόπλευρη ασφάλεια του σπιτιού που πρέπει να αισθάνονται -ειδικά- τα παιδιά αυτή την περίοδο, τη διατήρηση συγκεκριμένων δραστηριοτήτων στην καθημερινότητα, όπως η γυμναστικής, η διατήρηση μιας ψύχραιμης στάσης, κλπ.), και όχι μόνο...! Η κα. Μιχοπούλου θα βρίσκεται ανά πάσα ώρα και στιγμή στη διάθεση κάθε γονέα και κάθε παιδιού μας, γι' αυτό και μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθειά της για οποιοδήποτε προβληματισμό ή ζήτημα προκύψει, επικοινωνώντας μαζί της τόσο τηλεφωνικά, όσο και μέσω mail ή ακόμα και από τα social media του Πανερυθραϊκού! »

'



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ