18.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Πανελλήνιος στηρίζει τον Βαγγέλη Λιόλιο

Ενα από τα πιο ιστορικά σωματεία του ελληνικού αθλητισμού και με πολύ σημαντική παρουσία και προσφορά στο χώρο του μπάσκετ, ο Πανελλήνιος, εξέφρασε σήμερα τη σύμπλευσή του με τον Βαγγέλη Λιόλιο εν όψει των επερχόμενων εκλογών της ΕΟΚ.

Σύμφωνα με τις λεπτομέρειες που έγιναν γνωστές από την πλατφόρμα dwsepasa.gr μέσω της οποίας δημοσιοποιούνται οι ενέργειες του κ. Λιόλιου, κατά τη σημερινή του επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Πανελλήνιου συνέβησαν τα εξής:

«Επίσκεψη πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα, ο υποψήφιος για την προεδρία της ΕΟΚ , Βαγγέλης Λιόλιος, στις εγκαταστάσεις του ιστορικού Πανελληνίου στο Πεδίον του Άρεως.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης, ο κύριος Λιόλιος είχε την ευκαιρία να ξεναγηθεί στο ιστορικό αρχείο του Πανελληνίου και στο προσφάτως ανακαινισμένο γήπεδο μπάσκετ “Βασίλης Γκούμας”, από τον πρόεδρο του συλλόγου Αλέξη Αλεξόπουλο και το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου και Πρόεδρο της Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, κύριο Πέτρο Συναδινό.

Οι κύριοι Αλεξόπουλος και Συναδινός εξέφρασαν την υποστήριξή τους στην υποψηφιότητα του κυρίου Λιόλου για τις εκλογές της ΕΟΚ και όπως δήλωσαν, θα βοηθήσουν όσο μπορούν από την πλευρά τους, ώστε η νέα σελίδα στην Ομοσπονδία, να συνοδευτεί με επιτυχίες αντίστοιχες του σπουδαίου παρελθόντος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ