23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Πανελευσινιακός νίκησε τον κορονοϊό

Ο Πανελευσινιακός γνωστοποίησε σήμερα τα αποτελέσματα των τελευταίων εξετάσεων κορονοϊού, στα οποία υποβλήθηκαν οι αθλητές του. Όλα τα τεστ ήταν αρνητικά και η διοίκηση των «σταχυοφώρων» έκανε γνωστό πως κανένας παίκτης τους δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας. Όλα αυτά αλλά και οι κινήσεις που πραγματοποίησε η ομάδα μετά την Τρίτη 20 Οκτωβρίου, όταν και έγινε γνωστό το πρώτο κρούσμα στις τάξεις της, αναφέρονται λεπτομερώς στην σχετική ανακοίνωση του ΑΟΚ. 

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Πανελευσινιακό ΑΟΚ:

«Ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ με αίσθημα ευθύνης θέλει να ενημερώσει το φιλαθλο κοινο και μη της ομάδας μας σχετικά με την υπεύθυνη στάση που κράτησε σχετικά με τα κρούσματα COVID-19 που υπήρξαν στα τμήματα μας.

Την Τρίτη 20/10 το βράδυ ενημερώθηκε ο σύλλογος ότι αθλητής του εφηβικού μας τμήματος βγήκε θετικός σε τεστ COVID-19.Αμέσως σήμανε συναγερμός σε όλη την Διοίκηση του συλλόγου και πραγματοποιήθηκαν οι παρακάτω κινήσεις.
- Ενημερώσαμε αμέσως τον ΕΟΔΥ.
- Ενημερώσαμε άμεσα τις οικογένειες των συμπαικτών του αθλητή μας.
- Όλοι οι αθλητές του εφηβικού μας τμήματος μπήκαν σε κατ'οίκον περιορισμό.
- Το ίδιο συνέβη και με το αντρικό και με το παιδικό μας τμήμα καθώς υπήρχαν αθλητές που συμμετείχαν σε προπονήσεις αυτών των τμημάτων.
- Ακυρώθηκαν όλες οι αγωνιστικές δραστηριότητες και των 3 τμημάτων.
- Ενημερώσαμε τον Δήμο Ελευσίνας και αμέσως έγινε απολύμανση στο 2ο Κλειστό Γυμναστήριο "Τάκης Βογιατζής"
- Έγιναν άμεσα μοριακά τεστ COVID-19 με την μεγάλη βοήθεια του Δήμου μας και προσωπικά του Δημάρχου κ. Οικονόμου Αργύρη.
- Χτες Πέμπτη 12/11 πραγματοποιήθηκε το τελευταίο επαναληπτικό τεστ σε αθλητή μας το οποίο και ήταν αρνητικό.Το ίδιο εγίνε σε όλη αυτή τη διαρκεια αυτής της περιόδου και στους 8 αθλητές μας που βρέθηκαν θετικοί.
 
Σε αυτή την πανδημία που ο καθένας ισχυρίζεται ότι θέλει ο ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο.Κ ολοκλήρωσε μία τεράστια διαδικασία με την προσφορά πολλών ανθρώπων της πόλης μας που είχε ώς αποτέλεσμα σήμερα Παρασκευή 13/11 όλοι οι αθλητές μας να είναι πλέον αρνητικοί στον ιό και χωρίς κανένα πρόβλημα υγείας. Θεωρούμε υποχρέωση μας να ενημερώσουμε τους φορείς ,τους συλλόγους της περιοχής μας καθώς και όλους τους φίλους της ομάδας μας.
 
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε κυρίως τους αθλητές μας και τις οικογένειες τους για την πειθαρχία και την υπευθυνότητα που δείξανε.
 
Ευχόμαστε σύντομα να βγεί όλη η χώρα νικήτρια απέναντι στον αόρατο εχθρό έτσι ώστε τα παιδιά της πόλης μας να γεμίσουν τα γήπεδα και τις αθλητικές εγκαταστάσεις της περιοχής μας.
 
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ