14.4 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Ο Παναθηναϊκός δεν μπαίνει -για κανέναν- σε πλειστηριασμούς

Η περίπτωση του Νίκο Λαπροβίτολα εμφανίστηκε στο προσκήνιο για τον Παναθηναϊκό, αλλά μοιάζει -σχεδόν- ανέφικτη.

Ο Αργεντινός γκαρντ μετακινήθηκε πέρσι μετά το εξαιρετικό Παγκόσμιο Κύπελλο και τη 2η θέση της Αργεντινής, στη Ρεάλ Μαδρίτης, υπογράφοντας διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Μετά την πρώτη σεζόν ο παίκτης δεν μοιάζει να είναι ικανοποιημένος από τα λεπτά συμμετοχής του, αν και γνωρίζει ότι έχοντας μπροστά του έναν γκαρντ όπως ο συμπατριώτης του Φακούντο Καμπάτσο, θα ήταν αρκετά δύσκολο να του «κλέψει» λεπτά.

Το σίγουρο είναι ότι στο συμβόλαιο που έχει δεν προβλέπεται καμία ρήτρα αποδέσμευσης την οποία ούτως ή άλλως δεν θα κάλυπτε ο Παναθηναϊκός.

Αν λύσει τη συνεργασία του με τη «Βασίλισσα» πάντως, τότε θα υπάρχει πιθανότητα να μετακομίσει στους πρωταθλητές Ελλάδας.

Ωστόσο είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον κι από άλλες ομάδες, με πρώτη και καλύτερη την Μπανταλόνα που τον θέλει πίσω.

Σε περίπτωση που οι «πράσινοι» δεν έχουν αντίπαλο ομάδα επιπέδου Ευρωλίγκας στην κούρσα της απόκτησής του, τότε θα δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις για να φορέσει τη φανέλα με το τριφύλλι. Κάτι τέτοιο όμως μοιάζει δύσκολο.

Επιπλέον θα πρέπει να μην ξεχνάει κανείς, ότι με τα τωρινά οικονομικά δεδομένα, η ελληνική ομάδα δεν μπαίνει σε πλειστηριασμούς για κανέναν αθλητή. Άλλωστε γι' αυτό το λόγο φαίνεται ότι «χάθηκε» και ο Λορέτνζο Μπράουν, μετά την εμπλοκή της Φενέρμπαχτσε.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ