27 C
Athens
Κυριακή, 7 Ιουλίου, 2024

«Ο Παναθηναϊκός έχει πάντοτε στόχο το Φάιναλ Φορ» (vid)

Η Ευρωλίγκα παρουσίασε την φετινή έκδοση του Παναθηναίκού Superfoods τονίζοντας ότι η ομάδα έχει πάντοτε στόχο το Φάιναλ Φορ.

Στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης φιλοξενήθηκαν και οι Νικ Καλάθης, Τζέιμς Γκιστ και Μάρκους Ντένμον οι οποίοι μίλησαν για το «τριφύλλι».

Όπως αναφέρει η Ευρωλίγκα, οι «πράσινοι» αποτελούν την πιο επιτυχημένη ομάδα στην Ευρώπη από τότε που θεσπίστηκαν τα Φάιναλ Φορ, ενώ ξεκινούν πάντοτε με μεγάλες φιλοδοξίες.

Ειδική αναφορά γίνεται και στον Τσάβι Πασκουάλ ο οποίος ανέλαβε την ομάδα πέρσι τον Οκτώβριο.

Ο Καλάθης αναφερόμενος στη νέα σεζόν υπογράμμισε:

«Όταν φοράς τη φανέλα του Παναθηναϊκού όλοι περιμένουν πολλά. Υπάρχουν πολλές επιτυχίες στην ιστορία του Παναθηναϊκού και ένας από τους στόχους είναι να πάει η ομάδα στο Final Four. Οι βλέψεις είναι να πάει η ομάδα στο Final Four».

Από την πλευρά του ο Γκιστ τόνισε:

«Εκπλήξαμε τους εαυτούς μας σε εκείνη τη σειρά. Χάσαμε από τους εαυτούς μας σε εκείνη τη σειρά. Η Φενέρμπαχτσε έχει σπουδαία ομάδα με σπουδαίο προπονητή, αλλά και πειθαρχία. Είχαμε και εμείς σπουδαία ομάδα, αλλά δεν είχαμε πειθαρχία και στα Play off η ομάδα με τη μεγαλύτερη πειθαρχία κερδίζει».

Τέλος ο νεοφερμένος Ντένμον είπε:

«Όταν κοιτάς τα έξι αστέρια και εκπροσωπείς τα πρωταθλήματα που έχει πάρει αυτή η ομάδα, έχεις σαν στόχο το έβδομο αστέρι. Ο βασικός μου στόχος είναι να κερδίζω, όπως και η ομάδα. Εάν έχουμε μια πετυχημένη σεζόν ως ομάδα, όλα θα είναι καλά για εμάς».

Δείτε το βίντεο...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ