21.2 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Ο Παναθηναϊκός έβαλε φρένο στην απονομή του Δούκα!

O επί δύο συνεχόμενα χρόνια πρωταθλητής Παναθηναϊκός στο εφήβων στην Α ΕΣΚΑ, κατάφερε και μείωσε την σειρά των τελικών σε 2-1( έχανε με 2-0 από αγώνες της κανονικής διάρκειας ) επικρατώντας του ΑΣΕ Δούκα στο Δαϊς με 58-56.

Η ομάδα του Κώστα Παπαδόπουλου χρειαζόταν μία νίκη για να επιστρέψει στην κορυφή (σ.σ. μεταφέρονται οι νίκες της κανονικής περιόδου) και έφτασαν πολύ κοντά καθώς 36 δευτερόλεπτα για το τέλος, ήταν μπροστά με 54-53 με τον Άγγελο Δραγάτη να μαζεύει το επιθετικό ριμπάουντ μετά το άστοχο σου του Στέφανου Ψαρρά και να τελειώνει την φάση.

Στην αμέσως επόμενη φάση, ο Γιώργος Καλαϊτζάκης έκανε το 54-55 για να ακολουθήσει κερδισμένο φάουλ του Γιώργου Δούβλη στα -20'' για την λήξη. Ο γκαρντ του Δούκα όμως, έχασε και τις δύο βολές με τον Γιώργο Καμπερίδη να τον… μιμείται και τον Καλαϊτζάκη να παίρνει το επιθετικό ριμπάουντ και με ½ βολές να βάζει μπροστά τον Παναθηναϊκό με +3 (54-57 στα -14'')

Η εντολή του Γιώργου Καλαϊτζή ήταν να γίνει φάουλ, οι παίκτες του τον άκουσαν και το έκαναν στον Δραγάτη όπου με ζευγάρι εύστοχων βολών μείωσε εκ νέου στον πόντο (56-57) αλλά ο Άλφης Πιλάβιος με ½ “έγραψε” το τελικό 56-58 καθώς στην τελευταία φάση, οι παίκτες του Α.Σ.Ε.Δ. να πρόλαβαν να εκδηλώσουν επίθεση.

Επόμενο ραντεβού για τις δύο ομάδες στις 3 Απριλίου (21:45) στο κλειστό "Παύλος Γιαννακόπουλος"



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ