17.6 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Ο παλιός είναι αλλιώς (vid)

Πήγε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο στη Σάρλοτ πρώτη φορά αρχηγός στο All Star Game, με την ομάδα που είχε επιλέξει αυτός και με τον αέρα MVP που έχει αποκτήσει με τις φοβερές εμφανίσεις του φέτος. Και η αλήθεια είναι ότι έκανε τα πάντα για να κυριαρχήσει. Έπεσε όμως πάνω στον παλιό. Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς είναι παλιά καραβάνα. Και ήξερε τι έπρεπε να κάνει για να πάρει αυτό το παιχνίδι. Και το πήρε.

Η ομάδα του νίκησε με 178-164, σκοράροντας 96 πόντους στο δεύτερο ημίχρονο. Και έχοντας ως MVP τον πρώτο παίκτη που επέλεξε στη διαδικασία του ντραφτ. Τον Κέβιν Ντουράντ, ο οποίος σκόραρε 31 πόντους με 6/9 τρίποντα. Γενικώς, τα τρίποντα ήταν το μεγάλο όπλο των νικητών, που ευστόχησαν σε 35 και σημείωσαν νέο ρεκόρ στην ιστορία των All Star Games. Ο ίδιος ο ΛεΜπρόν έμεινε στους 19 πόντους με μόλις 1/8 τρίποντα, ωστόσο είχε άλλους να κάνουν τη δουλειά.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε πραγματικά ό,τι μπορούσε. Έπαιξε στα φετινά του στάνταρντ σκοράροντας 38 πόντους, μαζεύοντας 11 ριμπάουντ, μοιράζοντας 5 ασίστ και κάνοντας 10 καρφώματα. Ήθελε πολύ τη νίκη, ήθελε πολύ και τον τίτλο του MVP. Όμως οι αντίπαλοι ήταν καλύτεροι.

Και χρησιμοποίησαν ένα κόλπο, που αποκάλυψε ο ΛεΜπρόν Τζέιμς μετά τον αγώνα. Στο ημίχρονο, όταν η ομάδα του Γιάννη ήταν μπροστά με διαφορά 13 πόντων, έδινε ένα σόου ο γνωστός στις ΗΠΑ ράπερ, Τζέι Κόουλ. Ο ΛεΜπρόν ζήτησε από τον κόουτς της ομάδας του, Μάικ Μαλόουν, να αφήσει αυτόν και τους συμπαίκτες του να πάνε να τον δουν. "Τους είπα ότι θα σας αφήσω να πάτε να δείτε τη συναυλία, αν μου υποσχεθείτε ότι θα σκιστείτε στην άμυνα στο δεύτερο ημίχρονο".

Το αποτέλεσμα δείχνει αν οι παίκτες άκουσαν τον προπονητή τους...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ