24.9 C
Athens
Παρασκευή, 24 Μαΐου, 2024

Ο Πάντερ εκτέλεσε την ΤΣΣΚΑ (vids)

Το Μιλάνο έκανε παρέλαση στη Μόσχα, κυριάρχησε στον αγώνα με την ΤΣΣΚΑ, πήρε μεγάλη νίκη με 84-76, καλύπτοντας και τη διαφορά των τεσσάρων πόντων που είχαν νικήσει οι Ρώσοι στην Ιταλία και πλέον είναι μεγάλο φαβορί για μια θέση στην πρώτη τετράδα. Ο εκπληκτικός Κέβιν Πάντερ με ρεκόρ καριέρας στην Ευρωλίγκα με 32 πόντους ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της 19ης νίκης για το Μιλάνο, ενώ η ΤΣΣΚΑ έμεινε στις 18. 

Το Μιλάνο έκανε ένα απίστευτο πρώτο ημίχρονο. Κατάφερε να... δέσει χειροπόδαρα την ΤΣΣΚΑ που είχε σκορ μόνο με τον Τζέιμς, έβαζε με πολλούς πρωταγωνιστές και έκλεισε την περίοδο με το εκπληκτικό σκορ 10-30!

Η ΤΣΣΚΑ βρίσκοντας βοήθειας και από τον Σενγκέλια, αλλά κυρίως δείχνοντας ζωντάνια στην άμυνά της ροκάνισε τη διαφορά μέχρι το 19', έφτασε στο 34-39, αλλά υπολόγιζε χωρίς τον Κέβιν Πάντερ. Με οκτώ δικούς του πόντους, οι Ιταλοί πήγαν στο ημίχρονο με +13 και σκορ 34-47.

Το Μιλάνο είχε βρει πολύ καλό ρυθμό για να τον χάσει στα αποδυτήρια. Μεθοδικά μυαλωμένα και αποφασιστικά, με τον Πάντερ να ηγείται και κυρίως με την άμυνα να έχει εξουδετερώσει την πλειοψηφία των ατού της ΤΣΣΚΑ, όχι μόνο κράτησε αλλά και αύξησε τη διαφορά μέχρι το 30' που το σκορ ήταν στο 55-72.

Ο Ουίλ Κλάιμπερν βρήκε τρόπο να κάνει το ξέσπασμά του στα πρώτα λεπτά της τελευταίας περιόδου, η ΤΣΣΚΑ έτρεξε ένα σερί 9-0 μέχρι το 33' και το 64-72 έδωσε νέο ενδιαφέρον στο ματς. Το Μιλάνο έβρισκε τις λύσεις για να κρατάει το προβάδισμα, η ΤΣΣΚΑ επιχείρησε την ύστατη αντεπίθεση και μείωσε σε 73-79 στο 38', αλλά ο ασύλληπτος απόψε Κέβιν Πάντερ έφτασε τους 30 πόντους με ένα ακόμα τρίποντο για το 73-82 και έδειξε ότι η μοίρα του αγώνα ήταν προδιαγεγραμμένη.

ΡΕΚΟΡ: Αργησε λίγο να βρει τον ρόλο ηγέτη στο ανώτατο επίπεδο του ευρωπαϊκού μπάσκετ ο Κέβιν Πάντερ, αλλά τα κατάφερε. Το Μιλάνο αποδείχθηκε η ομάδα που του ταίριαζε και ο αμερικανός σκόρερ με το ρεκόρ καριέρας των 32 πόντων στη διοργάνωση απόψε ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής μιας μεγάλης νίκης.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το Μιλάνο είχε πολύ ανώτερα ποσοστά ευστοχίας, με 55,6 έναντι 46,3% στα δίποντα και 43 έναντι 29,5% στα τρίποντα και τα εξαργύρωσε στο τελικό αποτέλεσμα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ