19 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

«Ο Πάνγκος είπε όχι στη Ζενίτ για το ΝΒΑ» (pic+vid)

Διάφορα δημοσιεύματα από τη Ρωσία, και όχι μόνο, θέλουν τον Κέβιν Πάνγκος να απορρίπτει την πρόταση ανανέωση της Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, έχοντας ως στόχο ένα συμβόλαιο στο NBA

O Καναδός πόιντ γκαρντ, που αναδείχθηκε μέλος της καλύτερης πεντάδας της Euroleague, αλλά δε βρέθηκε στις επιλογές του Νικ Νερς για την Εθνική Ομάδα του Καναδά, ενόψει Προολυμπιακού Τουρνουά, θέλει να κεφαλαιοποιήσει την καλή ευρωπαϊκή χρονιά του και να εκμεταλλευτεί το «κύμα μετανάστευσης» ικανών παικτών της Euroleague στο NBA (σσ. Φακούντο Καμπάτσο, Μάικ Τζέιμς, Λούκας Βιλντόζα κλπ).

Ο 28χρονος γκαρντ μέτρησε φέτος 13.5 πόντους, 2.0 ριμπάουντ και 6.7 ασίστ κατά μέσο όρο στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, βοηθώντας τη Ζενίτ να φτάσει μέχρι τα playoffs. H ομάδα του Τσάβι Πασκουάλ φαίνεται να του έχει καταθέσει πρόταση για άλλες δύο σεζόν, με ακρετά ικανοποιητικές απολαβές, αλλά προτεραιότητα του Πάνγκος είναι μια ευκαιρία στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού. 

Αν αυτή δε βρεθεί μέχρι το τέλος του καλοκαιριού, δεν αποκλείεται να δούμε κι άλλες ομάδες της Euroleague να προσπαθούν να τον δελεάσουν, αφού υπάρχει λειψανδρία στη θέση. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ