20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο… πάγκος που κάνει τη διαφορά (pics)

Οι αναπληρωματικοί παίκτες του είναι εκείνοι που κάνουν τη διαφορά για το Περιστέρι στο φετινό Basketball Champions League, όπως προκύπτει από τους πέντε αγώνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής.

Το συγκρότημα των δυτικών προαστίων δοκιμάζεται την Τετάρτη (20/11, 21.00) στην «Brose Arena», απέναντι στην Μπάμπεργκ, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του BCL. Οι παίκτες του Ηλία Ζούρου διαθέτουν μία από τις καλύτερες άμυνες της διοργάνωσης, αλλά -όπως δείχνουν τα έως τώρα στοιχεία- οι Γερμανοί έχουν ομάδα που «μισεί» τα λάθη. Η διοργανώτρια αρχή δημοσίευσε διάφορα ενδιαφέροντα στοιχεία, πριν από το ματς στη Βαμβέργη, τα οποία έχουν ως εξής…

-Τον πιο παραγωγικό πάγκο στο φετινό Basketball Champions League έχει το Περιστέρι, αφού παίρνει κατά μέσο όρο 42,6π. ανά ματς από παίκτες που δεν ξεκινούν στη βασική πεντάδα. Όμως, η Μπάμπεργκ δέχεται λιγότερους πόντους από τους αντίπαλους αναπληρωματικούς από κάθε άλλη ομάδα (μόνο 15,8 ανά παιχνίδι).

  

-Πρώτος σκόρερ τετάρτου δεκαλέπτου είναι ο Ουίλ Χάτσερ, αφού έχει πετύχει συνολικά 45π. στην τελευταία περίοδο των πέντε μέχρι στιγμής αγώνων του BCL, περισσότερους από οποιονδήποτε άλλον παίκτη της διοργάνωσης. Ο Χάτσερ και ο Ράιαν Τούλσον της Μανρέσα είναι οι μοναδικοί παίκτες που έχουν σκοράρει πάνω από 20π. σε περισσότερα του ενός ματς ερχόμενοι από τον πάγκο.

-Τους λιγότερους πόντους από λάθη, μεταξύ όλων των ομάδων του φετινού BCL, δέχεται η Μπάμπεργκ, συγκεκριμένα μόλις 9,2 ανά αγώνα.

-Στα τελευταία επτά εντός έδρας παιχνίδια της στο BCL η Μπάμπεργκ έχει έξι νίκες. Έχει φιλοξενήσει δύο φορές ελληνική ομάδα, την ΑΕΚ, και την έχει κερδίσει και τις δύο.

 

-Δύο νίκες και μία ήττα μετρά εκτός έδρας το Περιστέρι, ενώ σε κανέναν από τους πέντε αγώνες του στη διοργάνωση η διαφορά στο τελικό σκορ δεν ξεπέρασε τους 8π.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ