26.8 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

Ο Ουόλκερ ξέρει ποιο είναι το πλεονέκτημα των Σέλτικς

Οι Μπόστον Σέλτικς ήταν μία από τις καλύτερες ομάδες στην Ανατολική Περιφέρεια πριν τη διακοπή του πρωταθλήματος, αποτελούμενη κατά βάση από ένα νεανικό ρόστερ και έχοντας κάποιες σοβαρές απώλειες σε σχέση με την περσινή σύνθεση όπως, οι Καιρί Ίρβινγκ, Αλ Χόρφορντ και Άαρον Μπέινς. 

Ωστόσο, η επιτυχία των Κελτών βασίζεται σε ένα συγκεκριμένο "όπλο" σύμφωνα με τον Κέμπα Ουόλκερ και όσα είπε στο "Celtics Wire":  "Προφανώς, δεν έχουμε το μέγεθος που έχουν άλλες ομάδες, αλλά ως επί το πλείστον, μπαίνοντας στη σεζόν, ο κύριος στόχος μας ήταν να χρησιμοποιήσουμε την ταχύτητά μας. Αυτό είναι το πλεονέκτημα που έχουμε έναντι πολλών ανθρώπων. Η ταχύτητά μας, η επιμονή μας. Eίμαστε περήφανοι που βοηθούμε ο ένας τον άλλον. Πρέπει να αγωνιστούμε, νομίζω ότι κάνουμε εξαιρετική δουλειά σε αυτό."

Aναφορικά με τη χημεία μέσα στην ομάδα, δήλωσε: "Είχα αρκετά καλές σχέσεις με πολλά παιδιά από τον βασικό κορμό της ομάδας, πριν έρθω. Αναξάρτητα όμως από αυτό, όταν είσαι μέσα στο παρκέ, αυτά δε μετράνε, ούτε το πόσο παίζει ο καθένας, ούτε το ποιος είναι περισσότερα χρόνια εκεί. Το κλειδί είναι η επικοινωνία". 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ