19 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Ο Ουίλιαμσον πείσμωσε και παρέμεινε στο γήπεδο (vid)

O Zάιον Ουίλιαμσον δεν επαναπαύεται και παρότι διανύει μία εξαιρετική σεζόν με τη φανέλα των Πέλικανς αποφάσισε να παραμείνει μετά την λήξη του αγώνα με τους Μπουλς ώστε να σουτάρει βολές.

Ο νεαρός παίκτης αντί να προτιμήσει την ξεκούραση αποφάσισε να παραμείνει 40 λεπτά επιπλέον στο γήπεδο ώστε να βελτιωθεί στο αδύναμο σημείο του που είναι οι βολές. Ο Ουίλιαμσον στην αναμέτρηση με τους Μπουλς, σημείωσε 28 πόντους όμως η αστοχία σε δύο κρίσιμες βολές προς το τέλος του έριξαν την ψυχολογία και θεώρησε τον εαυτό του υπεύθυνο.

«Είδατε όλοι τι έγινε. Αισθάνομαι ότι απογοήτευσα την ομάδα μου. Και αυτό είναι κάτι που δεν θέλω. Όλες αυτές οι βολές που έχασα, δεν γίνεται να το κάνω αυτό. Πρέπει να βελτιωθώ. Αν θέλω να γίνω ένας από τους καλύτερους παίκτες στην λίγκα πρέπει να αναλάβω τις ευθύνες μου. Μετά τον αγώνα λοιπόν ένιωσα ότι έπρεπε να βγω στο παρκέ για να βρω τον ρυθμό μου» ενώ στο τέλος πρόσθεσε:

«Αισθάνομαι ότι το υπεραναλύω. Αν χάσω τις πρώτες δύο βολές αρχίσω να σκέφτομαι ότι κάνω κάτι λάθος. Πιστεύω ότι αυτό έγινε και τώρα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ