24.2 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Ο Ομπράντοβιτς του Λαυρίου!

Προπονητής που κερδίζει, δεν αλλάζει και το Λαύριο δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση στον κανόνα. Πόσω μάλλον από τη στιγμή που ο Χρήστος Σερέλης είναι και παιδί της πόλης. Και όχι μόνο οδήγησε την ομάδα από τις μικρές κατηγορίες στην Α1, αλλά την εμφανίζει κάθε χρόνο και καλύτερη σε αυτήν. Πέρυσι, στην παρθενική της χρονιά, την έσωσε, φέτος έκανε το βήμα παραπάνω και έπαιξε στα πλέι οφ. Κατά συνέπεια, θα καθήσει στον πάγκο της και την επόμενη σεζόν, που θα είναι η 14η στη σειρά. Θα ξεπεράσει και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που έμεινε για 13 χρόνια στον Παναθηναϊκό, και θα γίνει ο μακροβιότερος κόουτς στην ιστορία της Α1! Μικρό κατόρθωμα είναι αυτό;

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ Λαύριο αναφέρει τα εξής:

«H KAE Λαύριο-DHI ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Σερέλη και για την επόμενη σεζόν! Ο Έλληνας κόουτς, συνεχίζει για 14η χρονιά στην ομάδα μας, την οποία έχει οδηγήσει στις σπουδαιότερες επιτυχίες της ιστορίας της.

«Το Λαύριο είναι η οικογένεια μου… Δεν νομίζω ότι χρειάζεται να πω κάτι άλλο… Συνεχίζουμε κι ευχαριστώ από καρδιάς τον κόσμο για τη συμπαράσταση του όλη τη χρονιά!», τόνισε ο προπονητής των Λαυριωτών.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας με τον Χρήστο Σερέλη, το Λαύριο-DHI ξεκινάει να καταστρώνει τα πλάνα του για τη νέα σεζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ